SOMBORAC JE PROMAŠIO SPORT! Nikola Jokić je MOGAO biti KVOTERBEK! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2024

04:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da nam to pokazuje.

SOMBORAC JE PROMAŠIO SPORT! Nikola Jokić je MOGAO biti KVOTERBEK! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno igraju protiv Vašington Vizardsa u Bol Areni, i na poluvremenu deluje da će ovo biti nova lagana pobeda za tim iz Kolorada, s obzirom da imaju prednost od preko 20 razlike. 

Naš reprezentativac, Nikola Jokić, ponovo pokazuje svoju versatilnost, isticanjem u svim statističkim kolonama. Trenutno se nalazi na ivici tripl-dabla sa 10 poena, 14 skokova i devet asistencija. 

Ipak, ono što je gorostasnog Somborca oduvek činilo speicfičnim, jeste njegova neverovatna sposobnost za čitanje igre. 

Nikola je uvek imao vanvremenske moći da pronađe svoje saigrače na bilo kom kraju terena, ponekad bez ijednog pogleda. Njegov, već sada, karakteristični potez postao je pas preko celog terena jednom rukom, kojim bi najčešće pronalazio Marija i Gordona u tranziciji. Svojim očima na leđima, kao i neverovatnom preciznošću, omugćavao bi im da poentiraju bez veće muke. 

I ovaj put nije mogao da ne počasti Arona Gordona jednom od smojih plejmejkerskih poslastica. Nikola je po svom običaju preuzeo loptu u svom reketu, a potom je poslao "vazdušnom linijom" ka nekadašnjem šampionu u zakucavanju, koji je veoma olako poentirao. 

 

 

Malo je reći da je ovo neviđena sposobnost, a Jokić je u stanju da je sa lakoćom prikazuje svako veče. 

Čisto da ukažemo kako lepota ne mora uvek biti atraktivna, prikazujemo još jedan potez Nikole Jokića iz prvog poluvremena, kada se lepo zagradio leđima, a potom loptu vispreno uputio ka Majklu Porteru Džunioru u uglu terena. 

 

 

Denver je sada četvrtoplasirana ekipa Zapada NBA lige, i već skoro sigurna pobeda nad Vizardsima bila bi im 37 ove sezone. Sa druge strane, Vašington prolazi kroz veoma loš period i nalazae se na 14 mestu, sa samo devet trijumfa.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading