ATAMAN PROVICIRA CRVENO-BELE! Turčin NE PRESTAJE! Ponovo počeo da LIKUJE!

Autor:

Sport

13.02.2024

02:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki osvajač Evrolige sa Efesom se oglasio.

ATAMAN PROVICIRA CRVENO-BELE! Turčin NE PRESTAJE! Ponovo počeo da LIKUJE!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Košarkaški stručnjak Ergin Ataman, poznat je po svojim kontroverznim izjavama širom Evrope. Veliki karakter, u kombinaciji sa snažnim renomeom, dovodi do toga da sportska javnost pomno prati svaki njegov korak. 

Ovaj put, govorio je o navijačima najvećeg rivala svog svog Panatinaikosa, to jest vatrenim pristalicama Olimpijakosa. Atinskim crveno-belima predstoji okršaj sa Atamanovom ekipom u Kupu Grčke, naravno, ukoliko oba tima prođu prve prepreke. U susret projektovanom duelu, Turčin je govorio za medije.

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Jedno od pitanja bilo je kakav mu je odnos sa širom javnošću kada se šeta ulicama glavnog grada Grčke. Morao je da malo "začini" svoj odnos sa fanovima Olija, tako što im je na ulici više puta dobacio ko će biti šampiona. 

- Kažu mi hvala, da žele sedmu zvezdu u Evropi i da pobede Olimpijakos da bi osvojili titule. Ipak, veoma sam srećan što u Glifadi često sretnem navijače Olimpijakosa, a većina mi kaže da smo mi iz Olimpijakosa, ali poštujemo tvoj rad, ali pobedićemo. Ja im kažem: “Žao mi je, ali vremena su se promenila, sada sam ovde i pobedićemo“ – rekao je Ataman i dodao da ljudi žele svuda da se slikaju sa njima, u restoranu, na plaži. 

 

 

Potom je govorio o svom odnosu sa prvim čovekom Panatinaikosa, Dimitrisom Janokopulosom. 

- Verujem da sam u prvom susretu sa Janakopulosom, video da on ima veliku želju da vrati Panatinaikos na najviši nivo Evrope. Video sam da ima volje da sa mnom pokrene ovu revoluciju. Tada sam mislio da je moj ciklus u Anadolu Efesu došao do kraja. I naravno, svideo mi se projekat, verovao sam u njega. Kada verujem u projekat, volim da navedem sve da veruju u njega. Jer ako samo predsednik i ja verujemo onda to nije važno – rekao je Ataman i dodao:

– Najvažniji su igrači i navijači. Veoma poštujem i njegovu porodicu jer su njegov otac i ostali članovi učinili da je košarkaški klub Panatinaikos jedan od najvećih klubova u Evropi. Mnogi su mi rekli pre nego što sam došao ovde: “Ergin, ti si teška osoba, Janakopulos je veoma težak. Kako ćete se naći?’ A ja sam rekao: „Više mi se sviđa što neko ima ta osećanja, što se zajedno ljutimo, zajedno reagujemo i zajedno se radujemo“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading