JOVIĆ PONOVO BEZ MINUTAŽE: Lenard i Harden srušili Majami!

Autor: P. Z.

Sport

05.02.2024

02:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klipersi odneli pobedu sa Floride.

JOVIĆ PONOVO BEZ MINUTAŽE: Lenard i Harden srušili Majami!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Košarkaši Majami Hita poraženi su na svom terenu od Los Anđeles Kliperse rezultatom 103:95 (19:22, 24:21, 26:24, 34:28).

Reprezentativac Srbije Nikola Jović još jednom nije dobio šansu u redovima tima sa Floride.

Najzaslužniji za pobedu Klipersa bio je Kavaj Lenard, koji je meč završio sa 25 poena i 11 skokova. Najveću pomoć pružio mu je Džejms Harden, koji je imao 21 koš i 11 asistencija. Takođe, dvocifreni su bili Norman Pauel sa 16 i Pol Džordž sa 15 poena.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Džimi Batler sa 21 poenom, a pratio ga je Teri Rozir sa 17. Po 14 koševa su postigli Džoš Ričardson i Bam Adebajo, koji je imao i 13 skokova, a dvocifren je bio i Kejleb Martin sa 11 poena.

Posle ove utakmice, Majami ima skor 26-24 i drži jednu od pozicija koje vode u plej-in, koji nikako ne bi smeo da izmakne timu sa Floride. Sa druge strane, po trenutnom stanju na tabeli Istočne konferencije, reklo bi se da Hitu predstoji velika borba sa Indijana Pejsersima i Orlando Medžikom za šesto mesto, koje je ujedno i poslednje koje direktno vodi u plej-of.

Standings provided by Sofascore

Što se Klipersa tiče, oni su jedna od četiri ekipe koje se ravnopravno bore za prvu poziciju na Zapadu, pošto se sve nalaze u jednoj pobedi razmaka. Tim iz Los Anđelesa trenutno ima učinak od 33 trijumfa i 15 poraza, a kako stvari trenutno stoje, sigurnim koracima grabi ka prednosti domaćeg terena u prvom krugu plej-ofa.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading