KEVIN PANTER MVP EVROLIGE: Evo kakve su šanse kapitena Partizana

Autor:

Sport

17.01.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac ušao u najuži izbor za laskavo priznanje.

KEVIN PANTER MVP EVROLIGE: Evo kakve su šanse kapitena Partizana

Foto: twitter.com/KK Partizan

Košarkaši Partizana gostovaće u petak Panatinaikosu u 22. kolu Evrolige u meču kojem će crno-beli pokušati da naprave iznenađenje i savladaju jedan od na papiru najjačih timova ove sezone. "Zeleni" iz Atine koje je trener Željko Obradović odveo pet puta na krov Evrope u svojim redovima imaju dva bivša igrača "parnog valjka" Matijasa Lesora i Janisa Papapetrua, ali im sve to može biti uzaludno ako proigraju Kevin Panter i drugovi.

Upravo je kapiten Partizana ove sezone bio dobar kada je to najpotrebnije, a to to su prepoznali mnogi stručnjaci pa su ga uvrstili u najuži krug kandidata za MVP prizanje elitnog takmičenja. Naime, Kevin je trenutno deveti pik kada je u pitanju trka za MVP nagradu, a taj status je zasluži prosečno beležeći 14,2 poena, 2,5 skokova i 2,2 asistencije po meču. Naime, kvota na njega je 26,00, koliko i na Kostantinosa Mitoglua iz PAO.

S druge strane, apsolutni favorit je nejadašnji prvotimac Crvene zvezde Meridianbet Fakundo Kampaco iz Reala na kojeg je kvota 2,75. Otkako se vratio u Madrid Argentinac blista pa iza sebe ima učinak od 12,2 poena, 3,1 skok, ali i čak sedam asistencija i lider je "kraljevskog kluba" koji je neprikosnoven na čelu tabele Evrolige.

Što se ostalih na listi tiče, drugi je Majk Džejms iz Monaka (5,00), a sledi Tornike Šengelija iz Bolonje (10,00) iz Valter Tavarez iz Reala (12,00)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading