OVO ZANIMA SVE GROBARE! Obradović progovorio o POVREDI Ledeja! Evo da li će biti SPREMAN za večiti derbi!

Autor:

Sport

02.01.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac propustio dva meča zaredom.

OVO ZANIMA SVE GROBARE! Obradović progovorio o POVREDI Ledeja! Evo da li će biti SPREMAN za večiti derbi!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Zek Ledej

Košarkaši Partizana pobedili su Asvel u 18. kolu Evrolige rezultatom 90:77, i na taj način došli do 10. trijumfa ove sezone.

Crno-beli su lakše nego što rezultat govori došli do slavlja, jer je njihova prednost u jednom trenutku išla i na 31 poen prednosti.

Ipak, ni u ovom meču, kao ni u prethodnoj pobedi nad Mornarom u AdmiralBet ABA ligi nije bilo Zeka Ledeja.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Frenk Kaminski

Amerikanac je zbog povrede ponovo pauzirao, a trener Partizana Željko Obradović je posle pobede nad Francuzima objasnio je u kakvom se stanju nalazi jedan od najboljih igrača crno-belih.

- Ledej je imao veliki hematom, procena je bila da je nemoguće da bude spreman za ovu utakmicu, pa ćemo pred narednu utakmicu odlučiti šta i kako - rekao je Obradović.

Regionalni šampion u večiti derbi sa Crvenom zvezdom Meridianbet ulazi sa skorom 10-8 i deli osmu poziciju sa još nekoliko klubova koji imaju isti bilans, dok je Asvel ostao na dve pobede i čak 16 poraza.

Već za dva dana, izabranici Janisa Sferopulosa ugostiće crno-bele, a početak meča u Beogradskoj areni zakazan je za 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading