TABELA EVROLIGE IMA NOVI IZGLED! Grobari SLAVE napredak Partizana! Evo na kom je mestu Zvezda Meridianbet!

Autor:

Sport

15.12.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletirano 14. kolo najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

TABELA EVROLIGE IMA NOVI IZGLED! Grobari SLAVE napredak Partizana! Evo na kom je mestu Zvezda Meridianbet!

Foto: Starsport

Odigrane su poslednje tri utakmice 14. kola Evrolige kojima je kompletrana cela runda. Nešto ranije, Fenerbahče je pobedio Monako sa 86:74, a potom su se sastali Olimpijakos i Valensija, odnosno, Barselona i Armani.

Valensija u gostima iznenadila favorizovani Olimpijakos rezultatom 63:56, u čijim je redovima debitovao srpski reprezentativac Filip Petrušev. Bivši igrač Filadelfije i Crvene zvezde Meridianbet na terenu je proveo osam minuta i imao dva skoka, bez pokušaja da šutira. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je još jedan srpski as Stefan Jović sa 12 poena, dok je Nikola Milutinov ubacio šest poena uz dva skoka.

Posle ovih mečeva, tabela elitnog takmičenja dobila je novi izgled. Najviše je profitirao Partizan koji se posle pobede nad Žalgirisom probio do četvrtog mesta, a ispred su samo Real, Barselona i Virtus iz Bolonje. Obradovićev tim je trenutno na skoru 8-6, dok je Crvena zvezda Meridianbet sa bilansom 5-9 na 14. poziciji evroligaške tabele.

 

Standings provided by Sofascore

 

Sledeće nedelje predstoji duplo kolo Evrolige. U utorak će Partizan gostovati pomenutoj Valensiji, a Zvezda Meridianbet ugostiti evropskog prvaka Real Madrid.

Samo dva dana kasnije, u četvrtak, "parni valjak" će odmeriti snage sa braniocem titule, ali u Madridu, dok će Zvezda Meridianbet igrati kao "gost" sa Makabijem. Izraelci su formalno domaćini, ali oni svoje mečeve Evrolige igraju u srpskoj prestonici, u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading