NIŠTA OD POVRATKA U CRVENO-BELE: DELIJE ga PRIZIVALE, a on našao NOVI klub!

Autor:

Sport

14.12.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usledio je povratak u Japan...

NIŠTA OD POVRATKA U CRVENO-BELE: DELIJE ga PRIZIVALE, a on našao NOVI klub!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet i jedan od najomiljenijih bivših igrača koji je svim Delijama prirastao srcu, iako su ga mnogi navijači "prizivali" nazad, po svemu sudeći našao je novi klub u Japanu. Kako navodi Emilijano Karča, Amerikanac će karijeru nastaviti u redovima ekipe Tojama Gruses koja se takmiči u B1 ligi u "zemlji izlazećeg sunca".

 

 

Miler odnedavno nastupa na Filipinima za ekipu TNT Tropang Giga, gde "žari i pali", s obzirom da je već na prvom meču ubacio 34 poena protiv Tajpej Fubona. Ipak, jasno je da je Kvinsijev kvalitet nekoliko "liga" iznad prvenstva te ostrvske zemlje, pa će se ponovo vratiti u Japan. Tamo je već nastupao za ekipu SeaHorses sa Mikave, gde je takođe igrao sjajno i u proseku beležio 18,6 poena uz 8,7 skokova i jednu i po asistenciju.

Amerikanac je u Beogradu proveo sezonu 2015-16 kada je pristigao iz Detroita. Ostao je upamćen po svojim "rafalnim paljbama" kada je sa linije 6,75 do ludila dovodio protivničke igrače i trenere koji su bili primorani da tajmautima "gase požar na samom startu". Navijači tima sa Malog Kalemegdana pamte njegove partije protiv Real Madrida, Himkija, Bajerna, večitog rivala i ostalih, posle kojih su ga crveno-beli i zavoleli. Nakon jednogodišnje epizode u Zvezdi Meridianbet zadužio je opremu Makabija u kom se nije najbolje snašao.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading