ELITNO DRUŠTVO OSTOJE MIJAILOVIĆA: Predsednik Partizana proslavio 18. rođendan sinu

Autor:

Sport

09.12.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo poznatih imena...

ELITNO DRUŠTVO OSTOJE MIJAILOVIĆA: Predsednik Partizana proslavio 18. rođendan sinu

Foto: printskrin/vikipedia

Predsednik KK Partizan i JSD Partizan Ostoja Mijailović večeras je organizovao veliko slavlje u jednom beogradskom restoranu kome su prisustvovali mnogi članovi Partizana kao i porodice Mijailović, povodom 18. rođendana mlađeg sina Luke.

Među zvanicama našla su se brojna velika imena iz sveta sporta, glume i šoubiznisa, koja su se pojavila ne bi li slavljeniku poželela najlepše želje. 

Neka od imena koja su se večeras našla na velikoj proslavi bila su:

Naša srebrna olimpijka Ivana Maksimović u pratnji svog supruga i košarkaša Partizana Danila Anđušića, trofejni bivši košarkaški reprezentativac Dejan Tomašević, ali i prvotimci Partizana Balša Koprivica, Alen Smailagić, Kevin Panter, Tristan Vukčević i Zek Ledej, kao i ostali.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Anđušič i Aleksa Avramović u društvu Ostoje Mijailovića

Poznati glumac Mima Karadžić, osnivač i direktor diskografske kuće Grand Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, pevač i muzički umetnik Mirza Selimović, predsednik KSS i legenda Partizana, kao i evropske košarke Predrag Danilović samo su neki od elitnog društva gostiju koje je prisustvovalo proslavi osamnaestog Lukinog rođendana.

Mi se pridružujemo čestitkama i želimo Luki srećan rođendan i sve najlepše, da ga uvek prati sreća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading