OTKUD "MEDO BRUNDO" U PARTIZANU? Evo KO je "kriv" za nadimak nove ZVEZDE crno-belih!

Autor:

Sport

08.12.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Bruno Kaboklo postao "Medo Brundo"?

OTKUD "MEDO BRUNDO" U PARTIZANU? Evo KO je "kriv" za nadimak nove ZVEZDE crno-belih!

Foto: twitter.com/Euroleague

Partizan je sinoć nakon velikog preokreta savladao Armani iz Milana u 13. kolu Evrolige u Areni rezultatom 82:69. Ostala je velika pobeda u senci povrede Alekse Avramovića, međutim, raduje igra crno-belih koji se sada nalaze na pozitivnom učinku u Evropi sa skorom od sedam pobeda i šest poraza.

Jedan od junaka meča bio je i Bruno Kaboklo. Brazilac je furiozno otvorio meč i sa tri trojke "zapalio" atmosferu u Areni. Meč je završio sa 16 poena i pet skokova i bio jedan od glavnih pokretača igre crno-belih. Posle meča, centar je pričao o fenomenalnoj pobedi, ali i o nadimku koji je procureo. Popularni "Medo Brundo" prokomentarisao je zašto ga devojka i saigrači zovu baš tako.

- Kada sam igrao ranije, imao sam saigrača iz Crne Gore koji me je zvao Medo Brundo i to je nadimak koji sam prihvatio - rekao je Kaboklo.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Žugić u dresu Ulma

Postavlja se pitanje ko je crnogorski internacionalac koji je "kriv" za nadimak Bruna Kabokla?

Brazilac je prošlu sezonu proveo u dresu Ulma, a baš tamo je zajedno sa njim nastupao i jedan mladi košarkaš rodom iz Kotora. U pitanju je Filip Žugić, dvadesetogodišnji bivši igrač Budućnosti koji trenutno nastupa za Getingen u Nemačkoj.

Kaboklo je kroz karijeru nastupao za mnoge klubove, ali je pretpostavka da je baš Žugić taj koji mu je "nadenuo" nadimak koji će, verovatno, tek doći do izražaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading