PARTIZAN PROTIV STUDENATA NA POGON UČENIKA: Osnovcima protiv Derbija besplatan ulaz!

Autor:

Sport

08.12.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest crno-belih

PARTIZAN PROTIV STUDENATA NA POGON UČENIKA: Osnovcima protiv Derbija besplatan ulaz!

Foto: Starsport

Partizan je sinoć nakon velikog preokreta savladao Armani iz Milana u 13. kolu Evrolige u Areni rezultatom 82:69. Ostala je velika pobeda u senci povrede Alekse Avramovića, međutim, raduje igra crno-belih koji se sada nalaze na pozitivnom učinku u Evropi sa skorom od sedam pobeda i šest poraza.

Za razliku od Evrolige gde igraju odlično, Partizanu ne cvetaju ruže u domaćem takmičenju. Uprkos pobedi nad večitim rivalom, tim Željka Obradovića ima dva poraza više u odnosu na vodećeg vicešampiona i trenutno zauzima treću poziciju iza Igokee i Crvene zvezde Meridianbet sa sedam pobeda i tri neuspeha (Igokea, Cedevita Olimpija, Mega). 

Republika

Foto: Aba liga/Filip Barbalić

Partizan u Stožicama

Svaki sledeći meč za crno-bele u AdmiralBet ABA ligi biće od velike važnosti, s obzirom na gore pomenuto. Prvi naredni protivnik biće nimalo naivan rival kod kog se Partizan već "okliznuo" prošle sezone kada je umalo šokantno eliminisan u plej-ofu regionalne lige. U pitanju je Studentski centar koji i ove sezone igra vrlo lepu košarku i trenutno ima samo jednu pobedu manje u odnosu na beogradski tim. 

Partizan je zbog važnosti meča i kao zahvalnicu za podršku objavio da će na ovaj meč učenici osnovnih škola širom Srbije moći da uđu besplatno! 

Prodaja karata za ovu utakmicu poočela je danas od 12 časova, a osnovci će morati da pokažu svoju đačku knižicu, pasoš ili drugi dokument sa slikom koji potvrđuje njihov identitet.

Podrška crno-belima je preko potrebna, te se nadaju lepoj slici u Areni protiv ekipe Derbija.

Susret između srpskog i crnogorskog predstavnika biće odigran u ponedeljak u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading