BEZ GROBARA U ŽELEZNIKU: FMP zabranio dolazak navijačima Partizana!

Autor:

Sport

29.11.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju FMP u okviru 10. kola AdmiralBet ABA lige

BEZ GROBARA U ŽELEZNIKU: FMP zabranio dolazak navijačima Partizana!

Foto: Starsport

KK FMP dočekaće KK Partizan u Železniku u subotu od 21 čas. Tim iz predgrađa oglasio se saopštenjem tri dana pred početak duela.

Kao što je to bio slučaj i u prethodnim sezonama, gostujući navijači neće biti prisutni, jer karata neće biti u slobodnoj prodaji, a ulaz će biti omogućen ograničenom broju posetilaca.

- KK FMP SoccerBet obaveštava javnost da neće biti slobodne prodaje, niti distribucije karata, za utakmicu 10. kola AdmiralBet ABA lige u kojoj Panteri dočekuju Partizan. Odluka je doneta na osnovu procene bezbednosti za sve učesnike i posetioce utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Stefanović šef stručnog štaba FMP-a

 

Ulaz će biti omogućen samo vlasnicima godišnjih karata, sponzorima, kao i gostujućoj delegaciji prema spisku, a u skladu sa propozicijama AdmiralBet ABA lige - stoji u saopštenju FMP.

Praksa da se gostujućim navijačima zabrani ulaz u halu nije se često primenjivala u AdmiralBet ABA ligi, a jedini sa tom "navikom" poslednjih godina, pored FMP, jesu večiti rivali.

KK FMP se trenutno nalazi na desetoj poziciji na tabeli AdmiralBet ABA lige sa učinkom od tri pobede i šest poraza, dok Partizan sa četvrte pozicije želi da zaboravi na "crni niz" u regionalnoj ligi i nastavi sa partijama kao što je to bio slučaj u prethodnom kolu protiv Borca u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading