VUČIĆ O KONTINUIRANIM NAPADIMA: "Postoji ta SNAŽNA OSOVINA Priština-Zagreb, nekad upletu i Sarajevo - LAKO JE SOLITI PAMET SA STRANE!"

Autor:

Vesti

29.11.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lako je govoriti protiv i kritikovati svakoga - naglasio je Aleksandar Vučić.

VUČIĆ O KONTINUIRANIM NAPADIMA: "Postoji ta SNAŽNA OSOVINA Priština-Zagreb, nekad upletu i Sarajevo - LAKO JE SOLITI PAMET SA STRANE!"

Foto: Happy

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostpvao je u jutarnjem programu na televiziji Hepi, gde je između ostalog govorio o stalnim napadima na njega, od strane srpske opozicije, koja je nekada povezana i sa centrima moći iz regiona.

- Lako je govoriti protiv i kritikovati svakoga. Veliki Ruzvelt je rekao da slava mora da pripada onima koji se bore u ringu, koji su nekada ukaljani blatom, nekada znojem, nekada krvlju. Ali se bore, padaju i ustaju. Oni koji kibicuju sa strane, to je, kako da vam kažem... Lako je sa strane da vidiš, kibicuješ i gledaš. Lako je sa strane da soliš pamet onome ko igra i koji se bori, a vi samo to radite, u svemu nalazite manu. Oni 11 godina govore da sam priznao KiM. I to u trenutku kada je u njihovo vreme 85 zemalja priznalo nezavisno Kosovo. U vreme zlikovca Vučića 28 zemalja je povuklo priznanje Kosova, po mom nalogu, po mojoj odluci. I sad vi meni objasnite, gde je tu logika? Nama je potreban mir, stabilnost, ozbiljnost i odgovornost. Izbori nisu igra, zemlja nije igračka. To nije pitanje dopadanja, već odgovornosti. Ljudi na izborima donose odluku, to je važna akcija za napredak držabe kojom vi kao vlasnik glasa raspolažete - dodaje predsednik.

Komentarisao je i delovanje regionalnih mrzitelja Srbije u sklopu sa srpskom opozicijom. 

- To rade i medijski i politički, postoji ta snažna osovina Priština-Zagreb, nekada upletu i političko Sarajevo, kada im zatreba. Tu imate i snažno medijsko prisustvo Šolakovih i Đilasovih ekspozitura. Bez obzira da li je vlasništvo ili uticaj preko medijskih agencija, potpuno je svejedno, ali to je to. Hoću da kažem ljudima da to nije jednostavno sve podneti. Ne zato što nemate stomak da sve to progutate. Normalan čovek koji gleda, videće da to nije u redu. Pogledajte samo onaj mladić, ima troje dece, koji stvarno liči na mene i odlično me imitira, inače protivnik, drugačije misli. Vrlo inteligentan mladić. Mi smo napravili štos sa mladićem koji mene imitira. To nikome valjda ne bi trebalo da smeta. Pogledajte koji je to nivo uvreda za tog mladića, da je to neverovatno. Njihov problem sa mnom je što mene baš briga za sve što oni rade. Oni mogu da mi kažu šta god hoće, ali ja ću nastaviti da se borim protiv njih. I to njih mnogo nervira i mnogo sekira. Oni se bore za slobodu medija, gde 65 sati, od jutra do mraka, krive Vučića - istakao je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (45)

Loading
Mauro

29.11.2023 11:54

То је она иста осовина која је током Другог светског рата радила на уништавању Срба. Сада у опозиционом кругу двојке и појединим медијима имају снажног сарадника.

Tijana

29.11.2023 12:39

Hoće oni da unište srbe samo se pitam koje su nacionalnosti ovi iz opozicije pošto su se priklonili zapadnim silama na uništenju.

Esa

29.11.2023 13:21

To sto su promenili veru pa postali Hrvati i Bosnjaci ne znaci da treba da zaborave svoje srpsko poreklo.

Mila

29.11.2023 13:27

Mogu da suruju kako god hoce, nece narod i Vucic dati da se u Srbiji pita niko drugi nego mi sami