POKUŠAJ TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI! Muškarac hteo da digne u vazduh železničku stanicu!

Autor:

Svet

29.11.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaj terorističkog napada sprečen je na železničkoj stanici u Moskvi

POKUŠAJ TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI! Muškarac hteo da digne u vazduh železničku stanicu!

Foto: shutterstock

Kako prenose tamošnji mediji, muškarac koji je planirao da digne u vazduh cisternu na železničkoj stanici uhapšen je u Moskvi, rekla je novinarima Julija Ivanova, pomoćnica načelnika Glavnog direktorata Istražnog komiteta u ruskoj prestonici.

- U Moskvi je priveden muškarac zbog planiranja terorističkog akta na teritoriji Moskovske oblasti - rekla je predstavnica Istražnog komiteta.

 

 

Prema istrazi, muškarac (40), "dobivši zadatak od neidentifikovanog saučesnika", pristao je da izvrši teroristički napad za novac - da raznese cisternu na jednoj od železničkih stanica.

U saopštenju za javnost istaknuto je da je osumnjičeni prvo preuzeo eksplozivnu supstancu sa prethodno određenog mesta u jednom od moskovskih šumskih parkova. Zatim je stigao u jednu od ulica Jugozapadnog administrativnog okruga, gde je nameravao aktivirati eksplozivnu napravu. Nakon planiranog događaja, snage bezbednosti su uspele da ga pritvore.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading