NOVIH 500.000 VAUČERA ZA PENZIONERE! Predsednik Vučić najavio sjajnu vest, evo kada će moći da se preuzmu

Autor:

Vesti

18.11.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je rekao kako se mora naći način da se penzionerima prolongira rok za upotrebu preostalih 40.000 vaučera.

NOVIH 500.000 VAUČERA ZA PENZIONERE! Predsednik Vučić najavio sjajnu vest, evo kada će moći da se preuzmu

Foto: Printscreen/vesti tv

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obilaska renoviranog hotela "Podrinje" u Banji Koviljači rekao kako se mora naći način da se penzionerima prolongira rok za upotrebu preostalih 40.000 vaučera.

Kako je još najavljeno, od prvog januara se kreće sa novih 500.000 vaučera.

- Nađite način kako da Vlada prolongira i probajte da pomognete ljudima ovde, i da im dođe još jedan deo ljudi koji nije računao na to da može da dobije vaučere, da pomognemo pre Nove godine. Pokušajte da nađete rešenje. Vidite sa Đurđevićem on će naći, sve što u zakonu može da se iskoristi, on će da nađe - kazao je predsednik Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Milina

18.11.2023 15:23

Svaka cast Vučicu koji se trudi da dosta stvari obezbedi i olakša život penzionerima, divno je sto će penzioneri moći i sledeće godine da putuju po Srbiji sa vaucerima.

Maja

18.11.2023 15:25

Drzava uvek misli na penzionere i gleda da im poboljsa zivotni standard

Bojan

18.11.2023 15:28

Ova najava o dodatnih 500.000 vaučera za penzionere predstavlja značajan korak ka unapređenju socijalnih uslova starijih građana u našoj zemlji. Predsednik Vučić pokazuje posvećenost brizi o najstarijim članovima našeg društva, pružajući im konkretne beneficije koje će doprineti poboljšanju kvaliteta njihovog života. Važno je istaći transparentnost u najavi kada će vaučeri biti dostupni, što dodatno potvrđuje odgovornost državnih organa prema penzionerima.

Goran

18.11.2023 15:28

Sjajno je videti da država prepoznaje potrebu za dodatnim podrškama penzionerima, a najava o 500.000 novih vaučera je izuzetno ohrabrujuća. Ovi vaučeri ne samo da pružaju finansijsku podršku, već i simbolizuju pažnju prema starijim generacijama. Vučićeva inicijativa ima potencijal da unapredi društveni položaj penzionera i pruži im dodatnu sigurnost u njihovim godinama.