NI U TITOVO VREME SE NIJE OVOLIKO GRADILO: Vučić: Zemlja puteva - Od Bogatića do BiH čak pet mostova!

Autor:

Vesti

27.11.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvuje obeležavanju početka radova na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević-Badovinci.

NI U TITOVO VREME SE NIJE OVOLIKO GRADILO: Vučić: Zemlja puteva - Od Bogatića do BiH čak pet mostova!

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na obeležavanju početka radova na izgradnji brze saobraćajnice Slepčević-Badovinci istakao značaj ove brze saobraćajnice za Srem i Mačvu, ali i za celu Srbiju.

- Ni u Titovo vreme nisu građeni putevi u tom pravcu, prema Republici Srpskoj, tačnije Bosni, kao da su namerno hteli da nas udalje. Srećan sam što Srem i Mačva ovo dobijaju. Znate li šta ovo znači za ovaj kraj. Samo moramo da počnemo da radimo put prema Tekerišu - kazao je predsednik, ističući značaj ove saobraćajnice.

- Brza saobraćajnica do Loznice život znači ljudima - dodao je predsednik.

Naime, od Bogatića do granice sa BiH - predviđeno je pet mostova koji će premostiti lokalne puteve, manje vodotokove i kanale, kao i četiri raskrsnice sa kružnim tokom i četiri trake, navodi se na sajtu JP "Putevi Srbije".

Saobraćajnica na ovoj deonici obuhvata katastarske parcele Dublje, Klenje i Badovinci na teritoriji opštine Bogatić i Zmijnjak na teritoriji grada Šapca.

Biće omogućena brzina kretanja od 100 kilometara na čas sa poprečnim profilom od dve fizički odvojene kolovozne trake, sa dve saobraćajne trake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (30)

Loading
Aleks

27.11.2023 11:47

Srbija nikad jaca i razvijenija.

Nebojša

27.11.2023 11:47

Moguće je da Tito nije hteo da gradi mostove u pravcu Bosne, da bi nas udaljio... ali ih Vučić sad gradi na sve strane, samo napred.

Nina

27.11.2023 11:52

Vučić je sve lepo kazao, nikad se nije ovako gradilo, zapošljavali.

Dara

27.11.2023 11:53

Srbija napreduje i razvija se na svakom polju.