SPORT NA TV: Večiti danas na parketu, evo gde možete gledati prenose utakmica

Autor: M. M.

Sport

27.11.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazovi za Crvenu zvezdu Meridianbet i Partizan.

SPORT NA TV: Večiti danas na parketu, evo gde možete gledati prenose utakmica

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana danas izlaze na teren u okviru devetog kola AdmiralBet ABA lige.

Lider s Malog Kalemegdana gostuje Krki u Novom Mestu od 17.00, a utakmicu će direktno prenositi TV Arena sport premijum 1.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koga poštujemo upravo zbog načina na koji igra. Ono što je do nas je da moramo da budemo i mentalno i fizički spremni, da se igrajući našu najbolju košarku, vratimo pozitivnim rezultatima i pobedama - rekao je Sferopulos, trener crveno-belih.

Nešto kasnije, od 19 časova, na parket će i aktuelni šampion regiona - KK Partizan. Crno-beli gostuju u Čačku ekipi Borca, a televizijski prenos počinje na istom kanalu, TV Arena sport premijum 1, odmah nakon utakmice večitog rivala.

-  Igramo protiv tima koji igra izuzeto brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica i ponavljam jos jednom, to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu i na taj način kako igraju - istakao je Željko Obradović, šef struke Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading