OGLASILA SE ELEKTRODISTRIBUCIJA: Normalizacija napajanja strujom u najkraćem roku

Autor: Tanjug

Vesti

26.11.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći problemi su na području Ivanjice i Svrljiga.

OGLASILA SE ELEKTRODISTRIBUCIJA: Normalizacija napajanja strujom u najkraćem roku

Foto: Privatna arhiva

Sve raspoložive ekipe Elektrodistribucije Srbije angažovane su tokom vikenda na uspostavljanju stabilnog napajanja električnom energijom u brdsko-planinskim delovima Srbije, koje je pogodila mećava, saopštila je Elektrodistribucija Srbije.

- Monteri iz Užica, Kraljeva, Ivanjice, Niša, sve vreme su na terenu i rade u teškim uslovima. Angažovane su dodatne ekipe i mehanizacija da bi se za sve građane pogođene snežnom olujom u najkraćem roku normalizovalo snabdevanje električnom energijom - kažu u Elektrodistribuciji Srbije.

U subotu je težak i mokar sneg padao u zapadnoj Srbiji, da bi tokom noći prešao na jugoistok zemlje i uz jake udare vetra obarao stubove i kidao provodnike na distributivnoj mreži.

Najveći problemi su na području Ivanjice i Svrljiga, navedeno je u saopštenju.

- Molimo građane za razumevanje jer snežne padavine, vetar i nepristupačan teren otežavaju pronalaženje kvarova i popravke - kažu u Elektrodistribuciji Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading