SERIJA REALA JE NASTAVLJENA U GORNJEM MILANOVCU: Fudbaleri Takova su promašili "nemoguće" pred golom rivala!

Autor:

Sport

26.11.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo plen ide gostima.

SERIJA REALA JE NASTAVLJENA U GORNJEM MILANOVCU: Fudbaleri Takova su promašili "nemoguće" pred golom rivala!

Foto: FK Real Podunavci

U okviru 15. kola Srpske lige Zapad, ujedno i poslednjeg za ovu godinu, ekipa Takova iz Gornjeg Milanovca ugostila je sastav Reala (Podunavci). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije i 15 osvojenih bodova, dok su gosti sa tri boda više bili na deobi sedmog mesta.

 

Prvu ozbiljniju priliku na utakmici imali su gosti, nakon kombinacije u kaznenom prostoru udarac fudbalera Reala završio je tik pored leve stative golmana Prodanovića. Zapretili su ubrzo domaći na drugoj strani, i nakon nesmotrenog starta sudija pokazuje na penal za Takovo. Loptu je na "kreč" namestio Maksimović, ali je njegov udarac na isteku 14. minuta pročitao čuvar mreže rivala, Simić.

Imali su priliku gosti da kazne promašen jedanaesterac, ali je udarac Vukosavljevića odlično odbranio Prodanović, bravure golmana na obe strane i dalje drže rezultat na 0:0. Usledio je period bolje i konkretnije igre Takova, stvorili su par prilika igrači u plavoj opremi, ali su svi udarci bili slabijeg intenziteta, na poluvremenu bez golova.

Uvodni minuti nastavka pripali su domaćinu, izvršena je jedna izmena u redovima Takova, i to je donelo boljitak u igri, međutim svi pokušaji su bili bezuspešni, mreža golmana Simića je ostala mirna.

U 65. minutu nakon nešto lošije reakcije odbrane Takova, lopta dolazi do Ognjena Lukovića koji se namešta na levu nogu i uz pomoć stative postiže gol za 1:0 u korist Reala. Od tog trenutka domaći su napali sa više igrača na polovini rivala, imali su par izglednih prilika nakon centaršuteva, ali nije bilo preciznosti u udarcima ka golu.

Mogli su gosti da kazne na drugoj strani promašaje rivale i da reše pitanje pobednika dosta ranije, ali je ovoga puta stativa bila saveznik domaćinu, te se od iste lopta vratila u polje. Na kraju Real je slavio minimalnim rezultatom u jednoj jako otvorenoj i napadačkoj utakmici na obe strane terena.

Takovo (Gornji Milanovac) - Real (Podunavci) 0:1 (0:0)

Takovo: Prodanović, Vuković (od 78' Ivović), Krtinić, Luković, Stepić (od 46' Mijatović), Mirković, Pavlović (od 71' Pirgić), Grković, Đorđević, Jočović, Maksimović (od 85' Petrović)

Real: Simić, Jović, Marinković (od 91' Mihajlović), Vučićević (od 93' Ugrenović), Radović, Savić, Šutić, Vukosavljević (od 57' Pantić), Dukić, Luković, Janković 

Ovim trijumfom Real je stigao do deobe šeste pozicije na tabeli, dok će Takovo "zimovati" na 13. mestu u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading