POŽEŽANI IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Slađi bod na zatvaranju prvog dela prvenstva ide put Valjeva! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

26.11.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poveli su gosti, ali su domaći na kraju mogli do celog plena.

POŽEŽANI IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Slađi bod na zatvaranju prvog dela prvenstva ide put Valjeva! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Požega

U okviru 15. kola Srpske lige Zapad, ujedno i poslednjeg za ovu takmičarsku godinu ekipa Sloge iz Požege ugostila je sastav Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije na tabeli (28 osvojenih bodova), dok su gosti sa šest bodova manje bili na petom mestu u ligi.

Republika

Domaći tim je u poslednje kolo ušao u seriji od tri vezana trijumfa dok su gosti na devet poslednjih ligaških utakmica bez poraza. Prvu ozbiljnu priliku na susretu imali su fudbaleri Sloge, prvo je lopta ubačena sa leve, a zatim i sa desne strane, ali promene rezultata nije bilo. Uzvratila je Budućnost nakon polu-kontre, ali je odbrana odlično reagovala.

Pred sam kraj prvog dela meča, ubačena lopta sa leve strane, gotovo sa centra igrališta, ispred gola Sloge odlično se snalazi Pavle Stojanović, koji postiže gol za 1:0 u korist Budućnosti.

Mogli su gosti na startu drugog poluvremena da uvećaju svoju prednost, ali je golman Radić bio na visini zadatka. Par minuta kasnije kombinuju domaći na polovini rivala, stižu do odlične situacije za centaršut, isti u gol pretvara mladi Aleksa Petrović, 1:1 u 54. minutu.

Bili su fudbaleri Sloge u naletu u tim trenucima, izglednu priliku iz srca šesnaesterca imao je Petrović, ali je lopta otišla preko gola. Konkretniji na polovini rivala bili su domaći u drugom poluvremenu, pokušavali su da stignu do potpunog preokreta, ali im to nije pošlo za rukom.

Remi je na kraju ostao na snazi nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Sloga (Požega) - Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) 1:1 (0:1)

Sloga: Radić, Milinković, Škrljelj, Milunović, Joković, Arnautović, Lakota, Žunić (od 91' Vukašinović), Petrović, Radojević (od 46' Šopalović), Matić

Budućnost Krušik: Milinković, Ivanović, Ristovski, Jakovljević (od 83' pavić), N. Stojanović (od 46' Aleksić), P. Stojanović (od 85' Krstić), Starčević (od 72' Ranisavljević), Petrović, Milovanović (od 46' Panić), Đermanović, Todorović 

Ovim rezultatom situacija na tabeli za klubove se nije promenila, Sloga "zimuje" na trećem mestu, dok će tim iz Valjeva u drugi deo prvenstva ući sa pete pozicije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading