IVANOVIĆ PUN EMOCIJA PRED SUSRET SA CRVENO-BELIMA: Trener Baskonije govorio o bivšem klubu

Autor:

Sport

07.12.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki klub, sa ogromnim brojem navijača i tradicijom, naveo je Ivanović.

IVANOVIĆ PUN EMOCIJA PRED SUSRET SA CRVENO-BELIMA: Trener Baskonije govorio o bivšem klubu

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Baskonije ugostiće sutra (20:30) Crvenu zvezdu Meridianbet u okviru 14. kola Evrolige. Utakmica pored rezultatskog, ima i emotivni značaj, s obzirom da će na klupi Baskonije biti bivši strateg kluba sa malog Kalemegdana, Duško Ivanović. 

Uoči susreta je sa puno respekta govorio trener španske ekipe o Crvenoj zvezdi Meridianbet.

- Da, biće to specijalan momenat za mene. Uživao sam u Crvenoj zvezdi. Veliki klub, sa ogromnim brojem navijača i tradicijom. Ipak, više nisam trener tog tima. Uvek je teško za mene igrati protiv nekog od bivših klubova u kojima sam radio, ali šta da se radi, moramo da se takmičimo - poručio je Ivanović.

Foto: Starsport

Duško Ivanović na klupi Crvene zvezde Meridianbet

Crnogorski stručnjak je uspeo da uradi sa Baskonijom nešto slično što je učinio sa crveno-belima prošle sezone. Tim iz Vitorije pod Ivanovićevom palicom deluje preporođeno i dočekuje Crvenu zvezdu Meridianbet u dobroj formi.

Španci, predvođeni nestvarnim Markusom Hauardom, ostvarili su pet trijuma na šest utakmica u Evroligi za vreme četvrtog mandata Ivanovića u Baskoniji.

Crveno-beli će pokušati da se sa turneje u Španiji ne vrate praznih šaka. Nakon poraza od Valensije, očekuje se da ekipa Janisa Sferopulosa pokaže karakter i pokuša da ostvari brejk na strani.

Baskonija trenutno zauzima petu poziciju na tabeli Evrolige sa učinkom od sedam pobeda i pet poraza, dok se Crvena zvezda Meridianbet nalazi na 16. mestu sa četiri pobede iz 12. utakmica. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading