UŽASNE VESTI ZA ARMANI: POVREDIO SE MIROTIĆ: Nikola propušta utakmicu protiv PARTIZANA U ARENI!

Autor: M. M.

Sport

02.12.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ima problema sa upalom tetive"!

UŽASNE VESTI ZA ARMANI: POVREDIO SE MIROTIĆ: Nikola propušta utakmicu protiv PARTIZANA U ARENI!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Užasne vesti za milanski Armani pred dupli program u Evroligi naredne nedelje! Kako javljaju mediji iz Italije, Nikola Mirotić se povredio i sigurno neće igrati nedeljni meč u šampionatu Italije, a pod velikim znakom pitanja je za utakmice "manekena" u Evroligi.

Košarkaš rođen u Podgorici ove sezone u Armani prosečno beleži 17,6 poena po meču, a odigrao ih je ukupno 11 u elitnom takmičenju ove sezone.

- Nikola ima problema sa upalom tetive i posetiće specijalistu pre nego što klub saopšti da li ga čega pauza - stoji u saopštenju milanskog kluba, a prenosi se portal "Mocartsport".

U pitanju su mečevi u Minhenu u utorak protiv Bajerna i u Beogradu u četvrtak protiv Partizana. Podsetimo, Nikola Mirotić je minulog leta bio na korak do prelaska u Partizan. Sve je bilo dogovoreno pre nego što je Mirotić odlučio da odustane od dolaska u tim Željka Obradovića. Posle brojnih spekulacija je potpisao za Armani.

Klub iz Milana za sada igra ispod očekivanja u tekućoj sezoni. Nalazi se tek na 15. mestu sa četiri pobede i sedam poraza u Evroligi.

Meč Partizana i Armanija na programu je 5. decembra od 20.30. Prethodno su "manekeni" u pretprošlom kolu lako i ubedljivo pobedili Crvenu zvezdu Meridianbet. Mirotić je i tada imao bitnu ulogu, dok su Lo i Šild bili najefikasniji u trijumfu od 21 poen razlike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
POVREDJEN MU JE MORAL

02.12.2023 23:51

Mirotic okaljao obraz. Sramota je njegova povreda . Neka zivi u svome mulju.