ZNAM KAKO NEJPIR UME DA IGRA: "Kada je u formi, on je na nivou MAJKA DŽEJMSA"

Autor:

Sport

30.11.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Litvanac tvrdi da ga treba sačekati

ZNAM KAKO NEJPIR UME DA IGRA: "Kada je u formi, on je na nivou MAJKA DŽEJMSA"

Foto: star sport

Mnogo se priča o partijama Šabaza Nejpira u dresu Crvene zvezde Meridianbet. Mišljenja navijača su podeljena kada je u pitanju Amerikanac i, dok jedni misle da mu treba dati prostora i vremena, drugi smatraju da mu vreme u Beogradu otkucava.

Nejpir je letos došao kao najveće pojačanje crveno-belih, ali za sada nije opravdao visoka očekivanja. Na sve to, na samom početku duela sa Fenerbahčeom je doživeo prelom nosa, a na prvom meču posle povrede protiv Krke u Novom Mestu nije uspeo da se upiše u strelce za 19 minuta na terenu.

Republika

Foto: Starsport

Šabaz Nejpir sa maskom na licu

 

Ipak, Litvanac Arturas Gudaitis smatra da Zvezdinom Amerikancu Šabazu Nejpiru treba dati vremena jer je reč o "strašnom" igraču.

Za mene, on je na nivou Majka Džejmsa. Kada je u formi, veoma je talentovan i vešt. Može da vidi teren, može da igra sjajno, on je veoma dobar igrač, ako nije povređen i ako mu se da vremena. Nadam se da će uspeti, jer sada svi sumnjaju u njega, ali ja sam ga gledao tri, četiri meseca svaki dan i znam kako može da igra. Nadam se da će to i pokazati - rekao je bivši igrač između ostalih Panatinaikosa, Milana i Zenita u Urbonasovom podkastu.

Nejpir je skoro imao i sukob sa trenerom koji ga je predvodio prošle sezone Etoreom Mesinom, koji je izjavio da Šabaz "šalje prijateljima poruke kako želi da se vrati u Milano".

Utisak je da, kada proigra Amerikanac, proigraće i Crvena zvezda Meridianbet, a prvu sledeću priliku za tako nešto imaće u petak od 20 časova protiv Anadolu Efesa u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading