ŠOK ZA ZVEZDU MERIDIANBET: Nejpir ŽELI DA IDE!?

Autor:

Sport

11.11.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo razlog loših partija Amerikanca od starta sezone?

ŠOK ZA ZVEZDU MERIDIANBET: Nejpir ŽELI DA IDE!?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridinabet odigralu su odličan meč protiv Barselone u gostima i bili su nadomak prve pobede u istoriji u Kataloniji, ali su ih ishitrene odluke na kraju meča koštale velikog trijumfa.

Barseona je na kraju slavila 86:81, a izabranici Janisa Sferopulosa definitivno imaju za čim da žale.

Šabaz Nejpir neko je ko je projektovan da bude lider tima crveno-belih, a ne prikazuje ni deo svojih mogućnosti.

Ono što navijače boli više od slabih partija je njegov nonšalantni pristup(posebno u odbrani), a neka rešenja u napadu se kose sa svim košarkaškim zakonima.

Delije su ogorčene izdanjima svog najboljeg košgetera, a nikome nije jasno zašto nije ni bleda senka onog igrača koji ima u rukama 30 poena po utakmici.

Nejpir je na Mali Kalemegdan stigao iz Milana, a njegov bivši trener Etore Mesina za medije u Italiji otkrio je da plejmejker želi da se vrati, a ovo može biti i uzrok njegovih loših izdanja!

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Šabaz Nejpir

 

- Prošle godine sa Nejpirom smo rešili situaciju tokom sezone i onda osvojili šampionat, ali je letos nakon što nam je rekao da će ostati ponovo podigao svoje zahteve. Već smo otišli ​​toliko daleko da smo mu ponudili trostruku početnu platu. Nismo mogli više i sada nastavlja da šalje poruke prijateljima da bi voleo da se vrati. Nejpirova zasluga je bila što je promenio ličnost tima - rekao je Etore Mesina za "Korijere dela Sera".

Meč protiv Barselone u Španiji Nejpiru je bio najlošiji u Zvezdi Meridianbet. Nejpir je postigao dva poena, promašio tri šuta za dva i četiri šuta za tri, a jedino su sedam asistencija uspele donekle da poprave učinak.

U statistici +/- Šabaz Nejpir je bio najslabiji igrač Zvezde, pošto je tokom dela meča kada je on igrao Zvezda bila 16 poena u zaostatku.

Kada govorimo o njegovoj igri, ne smemo se hvatati ni puke statistike. Brojke mogu mnogo toga da otkriju, ali je opšti utisak nekada mnogo važniji.

Šabazov govor tela nije dobar, kao ni požrtvovanje i pripadnost ekipi.

Nejpir mora da shvati da je došao u veliki klub koji ima imperativ rezultata, a da se nezalaganje neće tolerisati. Svakome je dozvoljen loš dan ili period, ali ono što mora uvek da bude prisutno(bez izuzetka) je želja da se pomogne ekipi na bilo koji način.

Ostaje da se vidi da li će se Šabaz konačno probuditi i pokazati zbog čega je doveden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (2)

Loading
GRESKOM DOVEDEN

11.11.2023 12:07

NECE da ODBRANU IGRA ! Nizak ,ne vredi taj NOVAC. Neka ide.

BOLJE BI BILO BEZ NJEGA

11.11.2023 12:11

PRAVI SABAN ! MA NAJURIMO GA. COVECULJAK . LAZIC IGRA TRI PUTA BOLjU ODBRANU. OVAJ JE statista ,visak.