GLUMAC PRED SMRT PRIREDIO IZNENAĐENJE PRIJATELJIMA: Metju Peri kao da je predosećao tragičan kraj, isplivao JEZIV DETALJ!

Autor:

Zabava

11.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da se Metju Peri fantastično proveo na svom poslednjem odmoru sa svojim prijateljima samo nekoliko nedelja pre njegove tragične smrti.

GLUMAC PRED SMRT PRIREDIO IZNENAĐENJE PRIJATELJIMA: Metju Peri kao da je predosećao tragičan kraj, isplivao JEZIV DETALJ!

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri, slavni glumac i jedan od omiljenih likova serije "Prijatelji", preminuo je u 54. godini života, ostavivši svoje fanove širom sveta u šoku. Njegova tragična smrt se dogodila samo nekoliko nedelja nakon što je sa svojim prijateljima proveo fantastičan odmor na Francuskoj rivijeri.

Poslednji odmor Metju Perija bio je ispunjen luksuzom i zabavom. Glumac se pridružio svojim bliskim prijateljima, braći Brajanu i Kristoferu Mareju, njegovoj kćerki Tari Marej i njegovom pomoćniku Keniju Ivamasu, na putovanju koje je uključivalo vožnje jahtama i helikopterom. Na fotografijama sa odmora, vidi se kako se Metju smeje i uživa u društvu svojih prijatelja, dok su zajedno istraživali prelepe gradove i uživali u zadivljujućem moru.

Jedan od Metjuovih prijatelja je podelio na društvenim mrežama fotografije sa odmora, sa komentarom: "Zaboravio sam da objavim o ovom delu leta 2023! Sjajan provod na Medu sa "The Caucus"!" Metju je na to odgovorio sa šalom: "Ništa kao 4 odrasla muškarca koji zajedno plove francuskom rivijerom."

Republika

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia

Metju Peri

U popularnim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", Metju je govorio o svojim prijateljima Brajanu i Kristoferu Mareju, koji su imali značajnu ulogu u oblikovanju njegovog lika Čendlera Binga u seriji "Prijatelji". Metju je rekao da su mu Marejeva braća pomogla da razvije Čendlerov glas, koji je nazvao "Marej-Perijeva kadenca". U svojoj knjizi, Metju je napisao: "Ne mislim da je preterivanje sugerisati da je Čendler Bing transformisao način na koji je Amerika govorila. Za zapisnik: ta transformacija je došla direktno od Metjua Perija, Krisa Mareja i Brajana Mareja koji su se zezali u Kanadi 1980-ih. Ali samo sam se ja obogatio na tome. Srećom, Kris i Brajan se nikada nisu naljutili zbog toga i još uvek su moji dragi, urnebesni prijatelji."


Nažalost, Metju Peri je preminuo 28. oktobra u svom domu u Los Anđelesu. Njegov pomoćnik ga je pronašao u hidromasažnoj kadi, bez znakova života. Uzrok smrti još uvek nije poznat, jer se čeka toksikološki izveštaj.

Metju Peri će zauvek ostati u sećanju kao talentovani glumac i dragoceni prijatelj. Njegovi prijatelji i porodica će ga pamtiti kao ljubaznog i duhovitog čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading