LEPO JE KAD TE VOLE I PODRŽAVAJU: Mirotića raspametila ljubav delija

Autor:

Sport

25.11.2023

00:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski centar naših korena oduševljen dočekom zvezdaša posle transfer-sage oko dolaska u Partizan.

LEPO JE KAD TE VOLE I PODRŽAVAJU: Mirotića raspametila ljubav delija

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi u desetom kolu Evrolige od Armanija sa 93:71, a deo gostujuće ekipe bio je i Nikola Mirotić. Crnogorski centar srpskog porekla sa španskim pasošem uvek je bio rado viđen gost u crveno-beloj porodici i pred delijama zbog svega što je kroz svoj humanitarni rad učinio za Srbe ma gde god da se oni nalazili u svetu.

Međutim, Mirotiću je ovo bio prvi susret sa zvezdašima posle transfer-sage oko dolaska u Partizan, koja se na kraju završila odlaskom iz Barselone u Milano. Zato su sve oči bile uprte u njega i tribine, a one su Nikolu dočekale aplauzima i skandiranjem čim je izašao na zagrevanje. Možda i iz tog razloga nije odigrao na svom nivou, već je meč završio sa samo osam poena za više od 29 minuta na parketu, a ostao je i bez teksta.

Republika

Foto: Starsport

 

- To mi je mnogo značilo. Da budem iskren, nisam od onih koji očekuju ljudsku slavu, ali je svakako lep osećaj kada te neko podržava i pokazuje ljubav. Uvek sam zahvalan na tome. Nije lako da se igra ovde, protiv Crvene zvezde Meridianbet. Emcoije su prisutne, videli ste moje prvo poluvreme. To mora da se zaboravi, zadovoljan sam kako smo odigrali drugo i ja sam uspeo da se probudim. Divno veče, želim Zvezdi Meridianbet da nastavi sa borbom. Lepo je da uprkos tome što ekipa gubi 20 razlike ima podršku za tribina. To treba da motiviše igrače, koji sigurno poseduju kvalitet. U jednom trenutku će sigurno da prorade - rekao je Mirotić, pa se osvrnuo na odnos sa navijačima pred početak utakmice koji su ga jurili za autogram i fotografiju za uspomenu:

Foto: Starsport

 

- To su bila deca. Neko sam ko voli da im izađe u susret. I ja sam nekada bio mali, želeo tako da se fotografišem sa nekim. Ovo je deo kada možemo posebno da uradimo nešto, jer je to deci mnogo bitno. Bilo je lepo i spektakularno veče, mnogo ljudi, izdvojio sam vreme za sve njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading