PREDSEDNIK MILANA PORUČUJE: Nejpir nam je tražio tri puta veću platu

Autor:

Sport

04.11.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek italijanksog kluba otkriva zašto nije produžen ugovor sa Nejpirom

PREDSEDNIK MILANA PORUČUJE: Nejpir nam je tražio tri puta veću platu

Foto: Starsport

Pantaelo Del'Orko, predsednik Olimpije iz Milana, nedavno je otkrio razlog zašto nije došlo do dogovora sa plejmejkerom Šabazom Nejpirom, koji sad nosi dres Crvene zvezde Meridianbet. Iako je Nejpir ostvarivao vrhunske rezultate u ekipi Olimpije, Del'Orko je istakao da je on tražio tri puta veću platu nego što je zarađivao, te da klub nije bio spreman da potroši toliko novca.

-Želeli smo da produžimo ugovor sa Nejpirom ovog leta, ali tražio je više nego tri puta veći novac od onog što je zarađivao. Nismo želeli da potrošimo toliko para. Već smo bili uložili mnogo novca u dovođenje Mirotića, iako Barselona i dalje plaća polovinu njegove plate - istakao je Pantaelo Del’Orko.

Osim toga, klub je već uložio mnogo novca u dovođenje Nikole Mirotića, koji i dalje prima polovinu plate od Barselone.


Međutim, rezultati ove sezone nisu onakvi kakvi su se očekivali. Olimpija je trenutno na skoru od 1-5 i zauzima 16. mesto u Evroligi, odmah iznad Albe i Asvela. Del'Orko je istakao da su očekivanja veća, posebno na evroligaškom nivou, s obzirom na to da je trener Etore Mesina uspeo da osvoji dve titule i odvede tim na fajnal-for. On je naglasio da ova sezona mora biti mnogo bolja i da je potrebno mnogo više kako bi se dostigli ciljevi kluba.

Na kraju, predsednik Del'Orko je istakao da su trenutni rezultati daleko ispod očekivanja, ali da će se klub potruditi da se situacija popravi. On je podsetio na Mesinine uspehe i naglasio da ih ne smeju zaboraviti, već da moraju da se fokusiraju na budućnost i ostvarenje novih uspeha.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading