NE PROMAŠUJEM NAMERNO: Nejpir vidno utučen nakon novog poraza - moramo još više da radimo!

Autor:

Sport

31.10.2023

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi poraz od večitog rivala u samo četiri dana, teško je pao svima u crveno-belim redovima.

NE PROMAŠUJEM NAMERNO: Nejpir vidno utučen nakon novog poraza - moramo još više da radimo!

Foto: Starsport

Nakon poraza u evroligaškom derbiju rezultatom 86:88, košarkaši Crvene zvezde Meridianbet još ubedljivij su poraženi u okviru pete runde regionalne AdmiralBet ABA lige.

Pred nešto više od 20.000 ljubitelja košarke, Partizan je slavio rezultatom 98:87, a nakon meča novi trener kluba sa Malog Kalemegdana Janis Sferopulos je istakao da se ekipa nalazi u procesu tranzicije i pralasku sa jednog, na drugi sistem igranja košarke.

Nakon meča prilično nezadovoljan bio je i Šabaz Nejpir od kojeg crveno-beli u svakom susretu očekuju najviše:

- Nismo želeli da izgubimo. Ali, moramo da dokučimo kako da budemo produktivniji za tim. Moramo da budemo bolji u ofanzivnim i defanzivnim rotacijama. Teško je, ali se svi zajedno borimo i moramo samo još više da radimo.

O samom finišu utakmice Nejpir je istakao:

- Bili smo tu. Napravili smo dobru seriju, približili se, ali smo promašili neke šuteve i pravili individualne greške.

Foto: Starsport

Serija loših partija - Teodosić i Nejpir

 

Na kraju se osvrnuo i na svoju igru:

- Pokušavam da pomognem timu, ali moram da saznam zašto tako loše šutiram. Moraću to da rešim. Agresivan sam kada ne moram to da budem. Pokušavam da proniknem u ritam ekipe. Trenutno mi ide loše, ali dajem sve od sebe, ne promašujem namerno. Ako ne pogađam, pokušavam da proigram saigrače - istakao je vidno utučen plej crveno-belih.

Inače treba napomenuti da je tokom navedenog susreta Šabaz Nejpir sa 23 psotignuta poena bio najefikasniji akter utakmice, ali je ukupan procenat šuta imao svega 35,3% (6/17). Zabeležio ke i tri skoka, osam asistencija, ali i četiri izgubljene lopte.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading