ČUPAJU KOSU SA GLAVE: Gore društvene mreže - Delije su imale šta da kažu nakon derbija!

Autor:

Sport

26.10.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko razočarenje vlada među pristalicama crveno-belih.

ČUPAJU KOSU SA GLAVE: Gore društvene mreže - Delije su imale šta da kažu nakon derbija!

Foto: Starsport

Imali su košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sve u svojim rukama. Nakon katastofalnog otvaranja meča, crveno-beli su polovinom drugog perioda igre, zaplesali terenom i ne samo da su sustigli veliku prednost rivala, već i stigli do dvocifrene prednosti.

Činilo se da niko u Štark Areni koja je bila dupke puna navijačima crno-belih, nije verovao da ekipa Željka Obradovića može stići do rezultatskog preokreta, ali se to dogodilo i na kraju je u penal završnici "tas na vagi" prevagnuo u korist domaćina večerašnjeg susreta.

Odmah po okončanju meča, veliki broj navijača Crvene zvezde istakao je na društvenim mrežama nezadovoljstvo onim što su njihovi ljubimci pružili, kako na početku, tako i u psolednjih deset minuta meča.

Po ko zna koji put Delije ukazuju na činjenicu u oscilacijama u igri:

 

 

 

 

Pojedinci glavni razog za poraz vide u Milošu Teodosiću koji je u momentima kda se lomio rezultat, promašio tri od ukupno četiri izvedena slobodna bacanja:

 

 

Ipak, bilo je i onih koji su u porazu pronašli i svetle tačke:

 

 

Crvena zvezda Meridianbet u ovom momentu u Evroligi ima skor od jedne pobede i četiri poraza, a priliku da prekine crni niz, imaće u četvrtak 2. novembra kada će u Štark Areni dočekati minhenski Bajern.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading