SKARIOLO OTERAN IZ KLUBA ZBOG TEODOSIĆA: Sa njim nikako nije smeo da se kači

Autor:

Sport

18.09.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uši posebno zaparalo to što je Serđo Skariolo za srpskog plejmejkera rekao da je mator i da mu nije mesto u timu.

SKARIOLO OTERAN IZ KLUBA ZBOG TEODOSIĆA: Sa njim nikako nije smeo da se kači

Foto: www.profimedia.rs

Skariolo i Teodosić

Kada je slavni italijanski trener Serđo Skariolo napustio Virtus mnogi su se zapitali šta je pravi razlog. Sada je dilemu otklonio Masimo Zaneti, vlasnik kluba, i šokirao sve da je to zbog Miloša Teodosića, koji pritom više nije njihov igrač već je došao u voljenu Crvenu zvezdu Meridianbet.

Skariolo se zamerio upravi Virtusa, pre svega Zanetiju, kada je kritikovao rad klub i udario na pojedine igrače među kojima je i Teo.

- Ne smemo da zaboravimo da Skariolo prethodnog oktobra nije želeo da u timu ima Miloša Teodosića i Marka Belinelija jer je mislio da su prestari. Nije ih često koristio, a ja sam imao odličan odnos sa Teodosićem. Na kraju je on otišao i mislim da je povratak u Beograd bio pravi potez za njega. Drago mi je što smo zadržali Belinelija - rekao je Zaneti.

Podsetimo, Stariolo je bio jedan od glavnih kandidata da preuzme Toronto, ali je to mesto dobio Srbin Darko Rajaković. Tako će Italijan, dok ne pronađe novi angažman, ostati samo selektor Španije sa kojom nije stigao do četvrtfinala Mundobasketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading