"ORLOVI" RAŠILI KRILA! Junaci cele Srbije POLEĆU kući! Evo kad je planiran dolazak u Beograd!

Autor:

Sport

11.09.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan uspeh ostvarili su izabranici Svetislava Pešića.

"ORLOVI" RAŠILI KRILA! Junaci cele Srbije POLEĆU kući! Evo kad je planiran dolazak u Beograd!

Foto: Starsport

Ekspedicija košarkaške reprezentacije Srbije čarter letom kreće ubrzo iz Manile za Beograd.

Četa selektora Svetislava Pešića je u nedelju osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, pošto je u velikom finalu izgubila od Nemačke rezultatom 77:83.

Na aerodrom je stigao i Boriša Simanić. Srpski košarkaš došao je sanitetom i let će pravesti u pratnji anesteziologa i anestetičara koji će biti uz njega. Reč je o stručnjacima iz Srbije koji će se pobrinuti da sve protekle bez ikakvih problema.

Naime, specijalni let JU0010 od Beograda do Manile trajaće oko 12 sati i biće to prvi direktni let u istoriji "Er Srbije" između glavnih gradova Srbije i Filipina, koje su  udaljene skoro 10.000 kilometara.

"Orlovi" su propustili lepu šansu da se, posle Indijanapolisa 2002. godine, popnu na krov sveta, međutim, uprkos svemu, napravljen je fenomenalan rezultat.

Pre početka Mundobasketa, Srbiji gotovo da niko nije davao šansu da će uopšte stići do medalju, ali su izabranici trofejnog trenera, kao i stručni štab, verovali u uspeh, što je bilo i najvažnije.

Odigrali su naši košarkaši fenomenalan turnir, stigli do prilike da se bore za najsjajnije odličje, ali su na poslednjoj stepenici morali da čestitaju "pancerima".

Uprkos tome, junaci cele Srbije vraćaju se podignute glave u prestonicu, a njihov dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" najavljen je oko 22 časa i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading