DA LI JE NAVIJAČ NASRNUO NA AMERIKANCA, ILI NANELI NA NJEGA? Košarkaš Partizana se OGLASIO posle incidenta! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je uzavrelo na trećoj utakmici finala.

DA LI JE NAVIJAČ NASRNUO NA AMERIKANCA, ILI NANELI NA NJEGA? Košarkaš Partizana se OGLASIO posle incidenta! (VIDEO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli na večitom derbiju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nadigrali su Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 91:78 u trećem meču finalne serije AdmiralBet ABA lige.

Na taj način, crveno-beli su smanjili zaostatak na 2:1 i izborili odigravanje utakmice broj četiri, koja je zakazana za utorak.

Duel su obeležile i scene pre početka meča, pošto su se košarkaši Partizana povukli sa terena, nakon što su navijači domaće ekipe na parket ubacili nekoliko predmeta.

Nakon toga su se crno-beli vratili, ali je ubrzo došlo do novog incidenta, u kom je glavni akter bio Džejms Naneli, koji je napao navijača Crvene zvezde Meridianbet.

Snimak ovog incidenta je brzo krenuo da kruži društvenim mrežama, a Naneli je odlučio da odgovori grčkom novinaru koji ga je podelio i napisao da se Naneli sukobio sa provokatorom.

Ispravka, ja sam napadnut i branio sam svoj prostor jer je on bio na parketu. Obezbeđenje je slepo - kratko je prokomentarisao Naneli, iako se jasno vidi da američki košarkaš nasrće na navijača.

Naneli je duel završio sa šest poena, pošto je ubacio dve trojke, uz dve asistencije, za maloi više od 27 minuta na terenu.

Sinoćnjom pobedom, izabranici Duška Ivanovića su smanjili u seriji na 2:1, a priliku da stignu do poravnanja će imati već u utorak, pošto je za 19 časova zakazan četvrti meč, takođe u Pioniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Istinoljub

19.06.2023 13:03

Ne laze ni snimak ni Naneli. Vidi se da je obezbedjenje delic trenutka pre pokusalo da zaustavi navijaca kome mesto svakako nije na parketu. Naneli ga nije ni dotakao.

Felipe014

19.06.2023 17:19

@Istinoljub - Od kada Naneli radi u obezbedjenju, da on obezbedjuje teren...