BOG I SREĆA POMOGLI SRPSKIM BASKETAŠIMA! Pogledajte NAJVAŽNIJI promašaj Amerikanaca, zbog kojeg je osvojeno ZLATO na SP! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.06.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viša sila isprečila se da lopta prođe kroz koš.

BOG I SREĆA POMOGLI SRPSKIM BASKETAŠIMA! Pogledajte NAJVAŽNIJI promašaj Amerikanaca, zbog kojeg je osvojeno ZLATO na SP! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Basket reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na Svetskom prvenstvu u Beču.

Naši basketaši su u ludoj završnici stigli do pobede protiv Sjedinjenih Američkih Država i sa 21:19, odbranivši zlato osvojeno na prethodnom Šampionatu sveta.

Najveća drama viđena pri nerešenom rezultatu (19:19), Amerikanci nisu realizovali dva uzastopna napada, pa su kažnjeni zbog toga.

Najviše je ostao upamćan momenat, koji je verovatno i bio odlučujući na meču, kada je najbolji igrač Amerikanaca i bivši NBA košarkaš Džimer Fredet, šutirao za dva poena i pobedu, ali se lopta migoljila po obruču i posle mnogo neizvesnosti izašla iz koša.


Srbija je u tim trenucima imala Božju naklonost i mnogo sreće, koja je u narednom napadu krunisana dvojkom Mihaila Vasića.

Njegove poene koji su doneli zlatnu medalju našim basketašima možete još jednom da pogledate:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading