DRAMATIČNA MAJSTORICA: Monako ili Makabi? Evo ko ide na F4!

Autor:

Sport

10.05.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje pobednika rešeno je u neizvesnoj završnici.

DRAMATIČNA MAJSTORICA: Monako ili Makabi? Evo ko ide na F4!

Foto: Starsport

Evroliga

Košarkaši Monaka plasirali su se na fajnal-for Evrolige, pošto su u majstorici četvrtfinalne serije plej-ofa kod kuće pobedili Makabi rezultatom 97:86 (26:33, 27:16, 19:21, 25:16).

Ekipa Saše Obradovića je otpor "ponosa Izraela" slomila u poslednja četiri minuta, pošto se u samu završnicu ušlo nerešenim rezultatom 79:79. Domaći tim je u tom periodu bio dosta smireniji i zasluženo je došao do trijumfa i plasmana u samu završnicu Evrolige.

Najzaslužniji za pobedu Monaka bili su Džordan Lojd i Majk Džejms koji su postigli po 21 poen, dok su dvocifreni sa po 10 bili još Čima Moneke i Donta Hol.

Na drugoj strani je prednjačio sjajni Vejd Boldvin sa 27 poena. Osim njega, dvocifreni su bili još Lorenco Braun i Džerel Martin koji su ubacili po 12 poena, odnosno Džon Dibartolomeo i Darun Hilijard koji su dodali po 10.

"Kneževi" će se u polufinalu elitnog evropskog takmičenja sastati sa Olimpijakosom, koji je takođe u pet utakmica izbacio Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading