GUDURIĆ UZALUD DOMINIRAO: Olimpijakos PREGAZIO Fener, crveno-beli rezervisali kartu za fajnal for u Kaunasu!

Autor:

Sport

09.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni partija sezone srpskog beka nije pomogla timu iz Istanbula.

GUDURIĆ UZALUD DOMINIRAO: Olimpijakos PREGAZIO Fener, crveno-beli rezervisali kartu za fajnal for u Kaunasu!

Foto: Starsport

Bek Fenerbahčea Marko Gudurić

Košarkaši Olimpijakosa plasirali su se na fajnal-for Evrolige u Kaunasu! Crveno-beli iz Pireja ubedljivo su savladali Fenerbahče na svom parketu u majstorici četvrtfinalne serije - 84:72. Grčki klub slavio je ukupnim rezultatom 3:2 u pobedama.

Ključnu prednost grčki tim je stekao u drugoj četvrtini, kada je serijom 15:0 došao do dvocifrenog vođstva. Vodili su Turci sa 31:29, ali su u toj furioznoj seriji Olimpijakosa blistali Kostas Slukas, Tarik Blek i Šakil Mekisik koji su doneli domaćinu vođstvo 44:31.

U nekoliko navrata je Fenerbahče preko Gurudrića uspevao da pripreti, ali utisak je da je u svakom od tih trenutaka sjajno reagovao Kostas Slukas, bek koji je svojevremeno bio miljenik navijača upravo Fenera.

Marko Gudurić je bio najraspoloženiji u timu Fenera, ali nije mogao sam, a uz to je imao i verbalni okršaj sa Ajzeom Kenanom, te su obojica u jednoj situaciji dobili po tehničku grešku. Srbin je šutirao 8/12 i meč je završio sa čak 26 poena čime je bio najbolji pojedinac ovog susreta.

U redovima pobedničkog sastava najbolji su bili Kostas Slukas sa 22 poena i šest asistencija, Saša Vezenkov je ubacio 17 poena, iako je na poluvremenu imao samo dva.

Olimpijakos na završnom turniru čeka pobednika duela između Monaka i Makabi Tel Aviva. Majstorica francuskog i izraelskog tima na programu je u sredu od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading