BIĆE SUZA U ARENI! Grobari spremaju poseban oproštaj od ubijene dece na Vračaru!

Autor:

Sport

04.05.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana dočekuju madridski Real u četvrtom meču Top 8 faze Evrolige u Areni (20.30).

BIĆE SUZA U ARENI! Grobari spremaju poseban oproštaj od ubijene dece na Vračaru!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Celu Srbiju je pogodio jučerašnji masakr, koji se dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je četrnaestogodišnji K.K.ubio osmoro učenika i čuvara, pritom ranivši još šestoro osoba.

Zbog toga se među navijačima Partizana postavljalo pitanje da li će uopšte doći do odigravanja četvrte utakmice protiv Madriđana, koja bi crno-belima mogla da donese plasman na fajnal-for.

Legenda srpske košarke i oba večerašnja rivala, aktuelni selektor Kine Aleksandar Đorđević predložio je klubovima da se meč odloži, međutim, to bi bilo neizvodljivo.

Glavni razlog tom je nedostatka termina, zbog čega će utakmica početi minutom ćutanja za nastradalu decu, dok u Areni neće biti puštana muzika sa razglasa i biti programa između četvrtina.

Sa druge strane, grobari su za danas pripremili potresan oproštaj od nastradalih, jer kako se najavljuje na stranici "Treš Romantizma", poslat je apel svima koji to mogu i žele da pre dolaska u Arenu kupe po jedan cvet.

 

 

Navijači Partizana će spustiti cveće na teren uoči utakmice, kao simbol odavanja počasti nastradaloj deci u tragediji na Vračaru.

Izabranici Željka Obradovića vode u seriji sa 2:1 i neophodna im je još jedna pobeda za odlazak na Završni turnir Evrolige, koji će se održati u Kaunasu.

Ukoliko ga izbori, klub iz Humske će se sastati u polufinalu sa Barselonom, koja je "ometlala" Žalgiris i slavila u trećem meču na gostovanju u Litvaniji, pa su Katalonci sa ukupnih 3:0 prošli dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading