NESTVARNA PODRŠKA NA KALEMEGDANU: Grobari GURAJU Partizan ka F4! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od hiljadu navijača se okupilo na beogradskoj tvrđavi.

NESTVARNA PODRŠKA NA KALEMEGDANU: Grobari GURAJU Partizan ka F4! (VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Navijači Partizana na Kalemegdanu

Košarkaši Partizana igraju u ovim trenucima treći meč četvrtfinalne serije protiv ekipe Reala, a crno-beli u ovom okršaju jure plasman na završni turnir elitnog takmičenja u Evropi.

Ovaj dvoboj možete pratiti u live blogu na našem portalu,  a u slučaju trijumfa, crno-beli će se nadmetati u Kaunasu, na turniru koji će se održati od 19. do 21. maja.

Pred ovaj duel je vladalo istorijsko interesovanje, karte su nestale u rekordnom roku, a pred krcatom Arenom će izabranici Željka Obradovića juriti treću vezanu pobedu nad Madriđanima.

Nažalost, brojni fanovi su ostali bez mesta u dvorani, pa je KK Partizan odlučio da organizuje zajedničko gledanje za navijače na Kalemegdanu.

Foto: Republika.rs

Podrška na Kalemegdanu

Tu se okupilo više od hiljadu ljudi, koji su napravili sjajnu atmosferu na tvrđavi i daju sve do sebe da poguraju svoje miljenike do plasmana na završni turnir.

Podsetimo, u Areni se trenutno nalazi preko 20 hiljada navijača Partizana, koji su tom prilikom postavili rekord Evrolige.

Ukoliko večeras ne trijumfuju, popravni će crno-beli imati za dva dana, takođe u Beogradu, od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading