SRAMOTA! Sevali UDARCI u NBA ligi: Embid pobeđuje uz TUČU i PROTEKCIJU kod sudija! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.04.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je ovo uradio Nikola Jokić verovatno bi i odluka arbitara bila drugačija.

SRAMOTA! Sevali UDARCI u NBA ligi: Embid pobeđuje uz TUČU i PROTEKCIJU kod sudija! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Bleacher Report

Tuča na meču Bruklin - Filadelfija

U noći za nama nastavljen je plej-of NBA lige i odigrane su tri utakmice.

Najzanimljivije je bilo u Bruklinu gde je Filadelfija uspela da stigne do brejka 102:97. Meč su obeležile ogromne tenzije i neujednačen sudijski kriterijum. Arbitri u najkvalitetnijoj ligi planete nastavili su da štite Džoela Embida i odobravaju njegovo uličarsko ponašanje, pa Kamerunac nije isključen zbog očiglednog udaranja Nikolasa Klekstona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

 

Sve se desilo naočigled sudija, ali je Embidu progledano kroz prste.

Iste sreće nije bio Džejms Harden koji je u finišu treće četvrtine udario Rojsa O’Nila i zaradio isključenje. Dakle, dva slična incidenta i dve dijametralno suprotne odluke. 

Što se samog meča tiče, bilo je više nego uzbudljivo, a presudio je Tajris Meksi koji je postigao 25 poena, od toga neke ključne u samoj završnici. Pored njega istakao se i Harden sa četiri poena manje, a Embid je imao tek 14 poena i deset skokova, ali i ključnu rampu u samom finišu meča.

Kod poraženih najbolji je bio Majkl Bridžis sa 26 poena. U ovoj seriji je trenutno 3:0 za Filadelfiju koja sigurnim koracima grabi ka narednoj rundi.

Drugi meč večeri odigrali su Golden Stejt i Sakramento, a šampion je uspeo da se vrati u seriju i slavi sa 114:97 najviše zahvaljujući raspoloženom Stefu Kariju koji je ubacio 36 poena. Kod Kingsa bolji od ostalih bio je Foks sa 26 poena i u ovoj seriji je trenutno 2:1 za Sakramento.

Poslednju utakmicu u noći između četvrtka i petka odigrali su Los Anđeles Klipersi i Finiks Sansi, a gosti su napravili brejk i pobedili sa 129:124. Sanse je do trijumfa predvodio maestralni Buker sa 45 poena, a pratio ga je Durant sa 26. Kod poraženih bolji od ostalih bili su Pauel sa 42 i Vestbruk sa 30 poena. U seriji je trenutno 2:1 za Finiks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading