KRAJ SASTANKA: Zvezda i Partizan OSTAJU u Evroligi i naredne sezone?!

Autor:

Sport

19.04.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata sudbina večitih u elitnom takmičenju.

KRAJ SASTANKA: Zvezda i Partizan OSTAJU u Evroligi i naredne sezone?!

Foto: Starsport

Duel Nedovića i Avramovića

Sastanak Evrolige koji je trajao dan i po završen je, a nisu usvojene nikakve revolucionarne promene, saopštio je "Jurohups".

Format Evrolige se neće menjati, pa treba očekivati da srpski klubovi i u narednoj sezoni budu deo elite, uz pobednika Evrokupa u čije takmičenje će se preseliti Valensija.

Naravno, pričalo se o ekspanziji takmičenja, ali se ništa veliko nije izglasalo, a najveći deo razgovora bio je oko menadžmenta klubova i takmičenja u "post-Bertomeu" eri.

 

 

Podsećanja radi, Crvena zvezda je regularan deo ovosezonskog takmičenja okončala ispod "plej-of crte", dok će Partizan u top 8 fazi odmeriti snage sa Real Madridom.

Što se tiče pomenutih zaključaka sa sastanka, zvanične objave još uvek nema, ali se očekuje da večiti ostanu deo elite i tokom 2023/2024, dok će se strukturne promene razmatrati kroz 12 meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading