ŠOKANTNA IZJAVA: Bio sam spreman da odem u penziju!

Autor:

Sport

12.04.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Igranje ovde je veliki pritisak. Prolazim kroz to."

ŠOKANTNA IZJAVA: Bio sam spreman da odem u penziju!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Janis Adetokumbo

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo izjavio je da je tokom 2020. godine razmišljao o završetku karijere. As Milvokija je 2021. osvojio titulu sa Baksima, dok je 2019. i 2020. osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige.

 

 

- Igranje ovde je veliki pritisak. Prolazim kroz to. Da biste bili najbolji, morate da igrate kao najbolji. Morate da vežbate kao najbolji. Morate da se nosite. kao najbolji. Što nije lako. Koliko god ljudi govorili da se dobro nosim s tim jer je to moja ličnost. Teško je, 2020. godine sam bio spreman da odem iz igre. Ako me nešto ne čini srećnim, ja to ne radim. Ne želim to da radim. Samo ću ostati kod kuće, ostati sa svojom decom, ostati sa svojom porodicom i pokušati da budem srećan. Nije me briga - rekao je Janis za "Basketnews".

Tokom leta 2020. godine Adetokumbo je potpisao petogodišnji ugovor sa Baksima od 228,2 miliona dolara.

- Nastavio sam da razgovaram sa savetnikom. On mi je mnogo pomogao. Ne samo da sam bolji košarkaš i da sam mogao da se nosim sa tim, već da sam bio bolji partner, bolji otac, bolji brat i bolji sin. Bolja osoba. Nisam zatvoren u sebe, mogao sam da dam ljudima ono što osećam. Zato što sam u jednom trenutku pokušavao da pobegnem od svih. A to nisam ja. Veoma sam društven. Volim da komuniciram sa drugim ljudima - izjavio je Adetokumbo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading