EVROPA BRUJI O NJEMU: Sjajna vest za grobare posle Reala - Partizan je UDARNA TEMA!

Autor:

Sport

02.04.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu novi rekord crno-belih.

EVROPA BRUJI O NJEMU: Sjajna vest za grobare posle Reala - Partizan je UDARNA TEMA!

Foto: Starsport

Detalj pred meč Partizan - Real Madrid

Evropa se intenzivno bavi posetom na utakmicama Partizana, koji je trijumfom nad "kraljevskim klubom" rezultatom 100:94 došao na korak od plasmana u top 8 Evrolige.

Izabranici trenera Željka Obradovića igraju fenomenalan regularan deo sezone, sa skorom od 18-14, ali udarna tema evropskih medija su grobari.

"Pari valjak" će odigrati još dva meča, najpre gostuje Monaku u kneževini naredne nedelje, a planirana "overa" doigravanja biće protiv Panatinaikosa u našoj najvećoj dvorani.

Protiv Reala je u petak je bilo 20.068 gledalaca, a ukoliko na susretu protiv Panatinaikosa bude najmanje 17.715 gledalaca, onda će biti preskočena granica od 300.000 gledalaca ove sezone.

 

 

Partizan je najmanju posetu imao kada je gostovao Efes, kada je bilo 13.776 navijača, a crno-beli imaju prosek od 17.642 gledalaca i do sada su stigli do brojke 282.285.

To znači da protiv Panatinaikosa Partizan može da uđe u istoriju, a ako u Areni ponovo vidimo više od 20.000 navijača, to će biti četvrti meč zaredom sa tolikom postom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading