UPLAŠIO SE I POBEGAO OD JOKIĆA: Amerika bruji o šok potezu FOLIRANTA Embida!

Autor:

Sport

27.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As File je udarna vest "preko bare".

UPLAŠIO SE I POBEGAO OD JOKIĆA: Amerika bruji o šok potezu FOLIRANTA Embida!

Foto: www.profimedia.rs

Embid i Jokić

Centar Filadelfije Džoel Embid neće izaći na megdan srpskom centru Nikoli Jokiću, pošto će propustiti duel sa Denverom zbog navodnih problema sa listom.

Prvi strelac NBA lige sa preko 33 poena po utakmici važi za glavnog konkurenta Srbinu u MVP trci, a pored njega na terenu neće biti ni Džejmsa Hardena, koga muči Ahilova tetiva.

Ljubitelji košarke širom planete su sa nestrpljenjem čekali ovaj "MVP okršaj", a Embidova odluka navela je mnoge na zaključak da se uplašio, pobegao ili jednostavno izbegao meč sa dvostrukim uzastopnim najboljim igračem lige.

 

Somborac igra još jednu maestralnu sezonu, prosečno beleži 24,9 poena, 11,8 skokova i 9,9 asistencija i nosi franšizu iz Kolorada, koja je lider Zapada (50-24). Sa druge strane, prva zvezda File, koja je trenutno trećeplasirana na Istoku, dala je neiskrenu izjavu rekavši da ga ne interesuje priznanje najkorisnijeg NBA košarkaša, uprkos tome što je bitka za to glavna tema u Americi.

Podsetimo, meč Denver - Filadelfija na programu je u noći između ponedeljka i utorka od tri časa i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading