ZVEZDAŠI, VELIKO HVALA! Navijači Olimpijakosa OKUPIRALI Beograd - jedva čekaju LUDNICU sa Delijama u "Štark areni"! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2022

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera uoči završnog turnira elitnog takmičenja, Grci fascinirani Srbijom, ne zaboravljaju ni Dudu i Tea!

ZVEZDAŠI, VELIKO HVALA! Navijači Olimpijakosa OKUPIRALI Beograd - jedva čekaju LUDNICU sa Delijama u "Štark areni"! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Navijači Olimpijakosa u centru Beograda

Ljubitelji košarke širom Evrope sa nestrpljenjem iščekuju početak Fajnal-fora Evrolige, a navijači Olimpijakosa ne kriju oduševljenje što se on održava upravo u Beogradu.

Grci neguju bratske odnose sa "Delijama", a u razgovoru sa njima otkrili su nam da su im najvatrenije pristalice Crvene zvezde pomogle da dođu do karata za završni turnir u srpskoj prestonici. Takođe, oni očekuju vatrenu podršku za Pirejce sa tribina "Štark arene", odnosno zajedničko navijanje sa fanovima kluba sa Malog Kalemegdana.

Delić atmosfere sa ulica glavnog grada možete pogledati u videu.

Inače, navijači "Oli-ja" u velikom broju su pristigli u Srbiju, praktično su okiprali centar Beograda, uz prisustvo jakih policijskih snaga. Za sada nije bilo nikakvih incidenata, sve protiče u sportskoj atmosferi i odličnom raspoloženju, a polufinalni duel Evrolige između Olimpijakosa i Efesa na programu je od 18 časova. Drugi finalista elitnog takmičenja biće odlučen nakon španskog "El Klasika", dok je meč za titulu zakazan za subotu.

Očekivanja pred F4 izneo je u sredu i legendarni as grčkog velikana, Jorgos Printezis, a njegovu izjavu o "specijalnim vezama" sa beogradskim crveno-belima možete pogledati OVDE.

 

Naviači Olimpijakusa napravili ludnicu u srpskoj prestonici: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading