LUDNICA PRED F4! Iskusni AS progovorio o Crvenoj zvezdi - zbog Delija jedva čeka da istrči na parket! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.05.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni košarkaš veruje u "brutalnu" podršku u srpskoj prestonici!

LUDNICA PRED F4! Iskusni AS progovorio o Crvenoj zvezdi - zbog Delija jedva čeka da istrči na parket! (VIDEO)

Foto: Starsport

Iskusni krilni centar Olimpijakosa Jorgos Printezis govorio je o posebnim vezama sa Crvenom zvezdom, uoči F4 Evrolige koji će biti održan u Beogradu.

Grk je upitan da li će prestonica Srbije biti obojena u crveno-belo, s obzirom na bratske odnose koje navijači Crvene zvezde neguju sa "Gate 7", najvatrenijim pristalicama kluba iz Pireja.

- Drago mi je što će biti dosta naših navijača. Veliki broj njih će doći zbog specijalne veze sa Crvenom zvezdom i očekujem sjajno navijanje. Naši klubovi su bratski i to je za poštovanje. Očekujem "ludnicu" u Srbiji - rekao je grčki as, čiju izjavu možete poslušati u videu.

Podsećanja radi, Pirejci će se u četvrtak sastati sa Efesom u "Štark areni", dok će drugi finalista elitnog takmičenja biti odlučen nakon španskog "El Klasika".

Uoči završnog turnira, očekivanja su izneli i košarkaši Efesa, Vasilije Micić i Krunoslav Simon, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading