GRUDI NA POKLON: Milica Dabović ZAPALILA društvene mreže BRUTALNOM najavom 40. rođendana! (FOTO)

Autor:

Sport

31.01.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spada u red najboljih srpskih košarkašica u poslednjih nekoliko decenija. Nosila je dres velikog broja klubova kako u zemlji, tako i u inostranstvu, a u dresu nacionalne selekcije naše zemlje okitila se zlatnom medaljom na Evropskom prvenstvu 2015. u Budimpešti i bronzom na Olimpijskim igrama u Riju godinu dana kasnije.

GRUDI NA POKLON: Milica Dabović ZAPALILA društvene mreže BRUTALNOM najavom 40. rođendana! (FOTO)

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Milica Dabović spada u red srpskih sportiskinja koje redovno, kako svojom pojavom, tako i objavama po društvenim mrežama oduševljavaju javnost.

Tako je i ovoga puta, kada je starija sestra Dabović svojom objavom na društvenoj mreži Tviter obradovala svoje preatioce pred njen 40. rođendan:

 

 

Rođena Cetinjanka je tokom svoje karijere nastupala za Herceg Novi, Beopetrol, Crvenu zvezdu, Vojvodinu i Partizan, dok je tokom inostrane karijere nosila opremu ruskih klubova Ekaterinburg, Spartak iz Moskve, Moskvu, a nastupala je i za litvanski TEO VIljnus, francuske klubove USO Mondevil i Lion, turski Bešiktaš, jerevanski HATIS, poljski Pružkov, hrvatski Novi Zagreb, Sportin Al Rijad iz Bejruta, albanske klubove Fljamurtari i Vlaznija, a trenutno nastupa u ekipi Lavova iz Brčkog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
coa

31.01.2022 10:56

cenjena košarkašice, kada budete napunili 40 krenite u novi biznis, koji, pa filmovi za odrasle, nestvarni ste za njih

Marko

31.01.2022 11:00

Do juče je kukala kako nema od čega da živi i prodavala svoje licne stvari, a sada placa nove grudi. Koga ona z…..va?