Hrvati DOTAKLI DNO! GNUSNE I MONSTRUOZNE poruke mržnje porodici Borjan, Snežana SVE OBJAVILA! (FOTO)

Autor:

Sport

28.11.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prešlo svaku granicu.

Hrvati DOTAKLI DNO! GNUSNE I MONSTRUOZNE poruke mržnje porodici Borjan, Snežana SVE OBJAVILA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan na meču Hrvatska - Kanada

Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Kanadu sa 4:1 i na taj način selekcija za koju brani Milan Borjan završila je učešće na Svetskom prvenstvu.

Ipak, u centru pažnje bilo je ponašanje hrvatskih navijača koji su pre, za vreme i posle meča žestoko vređali Borjana i njegovu porodicu.

Stvar se otela kontroli kada su navijači počeli da dele brojeve telefona Milana i Snežane Borjan po društvenim mrežama i nisu se smirili tokom čitave noći.

Snežana Borjan je na svom Instagram profilu objavila kakve je poruke dobila i, u najmanju ruku, one su gnusne i monstruozne!

Republika

Foto: Instagram/printscreen/snezanafi

Snežana Borjan na meti hrvatskih navijača

 

Porodica Borjan bila je na udaru pa je Snežana dobijala poruke sledećeg sadržaja - od "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", uz konstantne pozive i uznemiravanje. Sve je to podelila u svojoj Instagram priči, uz tekst:

- Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste izbacili na Fejsbuk naše brojeve telefona i da nas zovete celu noć, šaljete poruke i vređate? Instagrame ste nam blokirali sa najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom!!! Svako normalan bi slavio pobedu, a vi slavite mržnju!!!

Hrvati su dotakli dno, tačnije njihovi navijači. Za razliku od njih, igrači su se pokazali kao prava gospoda, što je i sam Milan Borjan istakao:

To pokazuje kakvi su primitivci i ljudi. Sve sam čuo šta su vikali. Neka porade na sebi, imaju frustraciju pa dolaze ovde da se prazne. Hrvatima svakako želim sve najbolje u nastavku. Ovo je veliko iskustvo za nas, žao mi je što smo ovako izgubili. Nema potrebe da me bilo ko štiti. Ta deca nemaju pojma šta je i kako bilo. Pokazao sam tri prsta kao odgovor. Gledam svoje dvorište, primitivci me ne zanimaju. Sada da vam upalim vocap i pokaže sve poruke od traktora. Pogledajte 2056 poziva... To je sve fudbal. Ja sam srećan čovek, imam dobru porodicu i to mi je važno. Moja žena je na udaru svih, kako navijača Partizana tako i ostali. Ljudi su ljubomorni, ali idemo dalje. Podržali su me iz Zvezde i puno hvala na tome. Hrvatski igrači su gospoda, kapa dole za sve - rekao je Borjan posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Natasa Iz Dalmacije

28.11.2022 12:50

Pa ja ne znam sta je doticna ocekivala nakon izjave njenog supruga da je rodjen u srpskoj Dalmaciji. Ne zna ni povijest jer je rodjen u Jugoslaviji ako cemo iskreno, a ni geografiju. Sve se bojim da srpski navijaci ne bi isto odgovorili na slicne provokacije npr igraca Kanade s Kosova da kaze da rodjen u Albaniji.... Da nije cackao mecku ne bi bilo ni reakcije....