ZAKUVALO SE U BRAZILU: Haos pred Srbiju, DIVLJAČKI START zaustavio trening! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.11.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u redovima prvog protivnika "Orlova".

ZAKUVALO SE U BRAZILU: Haos pred Srbiju, DIVLJAČKI START zaustavio trening! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pedro i Nejmar, fudbalska reprezentacija Brazila

Fudbalska reprezentacija Brazila biće prvi protivnik Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Orlovi" će protiv Brazilaca na teren 24. novembra od 20 časova i svi sa nestrpljenjem očekuju ovu utakmicu.

Brazil se takođe sprema za ovaj meč, a na jednom treningu došlo je do veoma neprijatne situacije u kojoj su se našli Dani Alveš i Pedro. Iskusni desni bek tokom "ševe" je divljački uklizao napadaču Flamenga, a posle starta uplašeni golgeter se uhvatio za nogu.

Trening je na trenutak zaustavljen, Pedro je začuđeno pogledao Nejmara, ovaj mu je uputio izvinjenje, pa se sve posle kraće pauze ipak završilo dobro po Brazilce.

 

 

U duelu su se našla dva fudbalera čiji je poziv izazvao mnogo polemike u brazilskoj fudbalskoj javnosti. Iskusni Dani Alveš trenutno brani boje jednog od najslabijih timova Meksika, UNAM-a, pa se očekivalo neko drugo ime na TIteovom spisku. Poziv golgeteru Flamenga Pedru, takođe je iznenadio ljubitelje fudbala, pošto je dobio prednost u odnosu na Roberta Firmina, Filipea Kutinja i Gabrijela Barbosu.

Cela situacija neodoljivo je podsećala na duel Eduarda Kamavinge i Kristofera Nkunkua na treningu Francuske. Vezista Reala uklizao je supertalentovanom napadaču koji se povredio i propustiće Svetsko prvenstvo zbog nesmotrenog gesta svog saigrača iz nacionalnog tima.

Kako će sve ovo uticati na Brazilce i da li će uneti nemire u tim pred meč protiv Srbije ostaje da se vidi. Podsetimo, pored Srbije i Brazila u ovoj grupi na Svetskom prvenstvu u Kataru nalaze se još i Švajcarska i Kamerun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading