BEZ MITRA NE ŠTIMA: Al Hilal završio san o Ligi šampiona!

Autor:

Sport

23.04.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saudijski klub ispao.

BEZ MITRA NE ŠTIMA: Al Hilal završio san o Ligi šampiona!

Foto: AlHilal Saudi Club/X

Fudbaleri Al Hilala su doživeli poraz u polufinalu azijske Lige šampiona od strane tima Al Ain. Iako su na svom terenu uspeli da ostvare pobedu od 2:1, to nije bilo dovoljno da nadoknade zaostatak iz prvog meča, gde su poraženi rezultatom 4:2.

Al Hilal je u ovom ključnom susretu bio oslabljen neigranjem srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, koji se oporavljao od povrede. Sa druge strane, Sergej Milinković-Savić je odigrao ceo meč pružajući podršku timu. 

Domaći tim je krenuo veoma ofanzivno, postigavši gol već u četvrtom minutu iz penala, a strelac je bio Ruben Neveš. Međutim, Al Ain je uspeo da izjednači već u 12. minutu, kada je Erik postigao gol za svoj tim.

I pored nastojanja domaćih da pronađu novi pogodak, oni su uspeli da zatresu mrežu gostiju tek u 51. minutu, kada je Al Davsari iskoristio odbijenu loptu i sa ivice kaznenog prostora postigao gol. Nakon toga, usledili su siloviti napadi domaćih, ali Al Ain je uspeo da odoli i obezbedi svoje mesto u finalu.


Al Ain će se suočiti sa pobednikom meča između Ulsana i Jokohama Marinos, koji će odigrati revanš meč. U prvom meču, Ulsan je slavio rezultatom 1:0, stvarajući napetu atmosferu pred odlučujući susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading