NOVE GLAVOBOLJE ZA PIKSIJA: Jedan od ključnih igrača ponovo povređen! (FOTO)

Autor:

Sport

23.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upitan nastup u Nemačkoj.

NOVE GLAVOBOLJE ZA PIKSIJA: Jedan od ključnih igrača ponovo povređen! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj doživeo je povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena tokom utakmice Sevilje protiv Majorke (2:1). Nažalost, ovo je suprotno koleno od onog koje je već bilo operisano početkom godine, kada je Gudelj imao povredu levog kolena.

Foto: star sport

Nemanja Gudelj tokom intoniranja himne

Medicinska služba ekipe iz Andaluzije izdala je saopštenje u kome se navodi da je Nemanja Gudelj podvrgnut odgovarajućim medicinskim pregledima nakon utakmice protiv Majorke. 

- Medicinska služba FK Sevilja saopštava da se, posle obavljenih odgovarajućih medicinskih pregleda, saznalo da je Nemanja Gudelj tokom sinoćnjeg meča protiv Majorke zadobio povredu zadnjeg roga unutrašnjeg meniskusa desnog kolena. Ovo je suprotno koleno od onog koje je operisano početkom godine. Konačna prognoza zavisiće od vrste intervencije kojoj se Gudelj podvrgne - navode iz kluba.

Još uvek nije poznato koliko će dugačka biti pauza za Nemanju Gudelja, kao i da li će biti spreman za nadolazeće Evropsko prvenstvo. Ova vest sigurno brine i selektora reprezentacije Srbije Dragan Stojkovića Piksija, ali i samog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading