ŠOK NA MARAKANI POSLE DERBIJA: Sinonim za trofeje ODLAZI iz Zvezde na kraju sezone!

Autor:

Sport

21.04.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana odluka iskusnog igrača.

ŠOK NA MARAKANI POSLE DERBIJA: Sinonim za trofeje ODLAZI iz Zvezde na kraju sezone!

Foto: Starsport

Zoran Popović, Aleksandar Katai i Mirko Ivanić

Crvena zvezda je savladala sinoć Partizan sa 3:2 u spektakularnom 173. večitom derbiju na kom je viđeno svega i svačega. Slavlje je sigurno trajalo noćas do kasno i kako među navijačima, tako među igračima. Međutim, u svoj toj euforiji, igrač koji predstavlja sinonim za uspehe i trofeje na Marakani saopštio je da će napustiti klub na kraju sezone, piše "Meridian sport".

Naime, Zoran Popović će po završetku ugovora otići iz Zvezde na leto kao jedan od najboljh rezervnih golmana, slobodno možemo da kažemo ikada u bilo kom klubu. Ostao je u senci fenomenalnog Milana Borjana i sada Omrija Glazera, ali kada god je dobijao priliku zasijao je na golu sa nekim neverovatnim intervencijama. Njegov najveći problem bio je to što su jedino saigrači umeli da ga savladaju, pošto je na nekoliko uvodnih nastupa primao samo golove od fudbalera Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Popović

Došao je u Ljutice Bogdana 2018. godine iz Bodo Glimta na poziv Vladana Milojevića.

Sakupio je do sada 38 mečeva, a na čak 22 bio nesavladan. Nije osetio slast igranja u Ligi šampiona, dok je u Ligi Evrope bio na golu u pobedi protiv Ludogoreca (1:0) i nekim sjajnim odbranama direktno uticao na plasman Zvezde u nokaut fazu sa prvog mesta.

S obzirom na to da je Popović na pragu 36. godine, te da se nedavno oženio i dobio dete, pitanje je da li ova odluka znači i definitivno odlazak u penziju ili samo promenu sredine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading