ŠOKANTNA ISPOVEST MITROVIĆA: Napadač otkrio skandalozne detalje iz reprezentacije!

Autor:

Sport

19.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović brutalno iskren.

ŠOKANTNA ISPOVEST MITROVIĆA: Napadač otkrio skandalozne detalje iz reprezentacije!

Foto: Starsport

Fudbaler Al Hilala i reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović je u intervjuu za Wish&Go govorio o stanju u nacionlnom timu. On je istakao da je osećao veliko poverenje nacije u reprezentaciju Srbije, posebno nakon pobede u Portugalu koja je bila ključna za kvalifikacije, ali da su pojedinci želeli priželjkivali da im se desi nešto loše.

- Deluje mi da su ljudi verovali u tim jedino uoči Svetskog prvenstva u Kataru. Pobeda u Portugalu bila je ključ, sjajno smo igrali u kvalifikacijama. Odavno sam reprezentativac i u tom periodu uvek su nas osporavali, kao da su pojedinci jedva čekali da se nešto loše desi. Generalno, pričam za 90 odsto javnosti - rekao je Mitrović i dodao:

- Pokušavali su da naprave problem, iako ne postoji! A, nikad bolju reprezentaciju, što se tiče momaka i grupe, atmosfere, nismo imali. Hteli su da ubace rovca, između nas! Osećali smo to i da nije naša grupa bila toliko jaka, siguran sam da ni rezultati ne bi izgledali približno dobri - jasan je bivši fudbaler Partizana.

Naveo je da su ciljevi ispunjeni.

- Ispunili smo sve ciljeve u prethodna tri ciklusa i to je velika stvar. Na stranu igre, način i rezultati, opravdali su ciljeve. Bolje smo igrali u kvalifikacijama za SP, ali i sada smo otišli na mišiće… I da prođemo grupu, pričaće sigurno pojedinci da ne igramo dobro, da grupa nije jaka i slično. Uvek se traži neka falinka - porčio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading